Torrevieja - kuće i apartmani za odmor

Rezervirajte još danas kuću za odmor u mjestu Torrevieja u Španjolskoj! NOVASOL vam nudi pregršt kuća diljem Španjolske po svim kriterijima. Na vama je odaberete najbolje za vas. Torrevieja je mjesto smješteno na Costa Blanci, 50kilometara udaljeno od grada Alicante. Primarno je to bilo ribarsko mjesto smješteno između dva slana jezera što je pridonijelo zdravstvenom turizmu. Mjesto zbog toga ima jako pogodnu mikroklimu. Popnite se na toranj La Torre del Moro kako bi uživali u predivnom panoramskom pogledu na grad. Jedan zanimljiv muzej koji preporučamo vidjeti je muzej mora i soli: Museo del Mar y de la Sal. U mjestu je i vodeni park za djecu Aquapolis, koji će razveseliti vaše mališane.

ebl055

Popularne kuće za odmor u Torrevieja

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Torrevieja

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Torrevieja

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Torrevieja

Loading...

Autentičnost i odlična gastronomija

Torrevieja je uspjela zadržati autentični izgled mjesta za razliku od ostalih razvijenijih gradova na obali. Ima svoj šarm, a ako volite lokalne proizvode, manje gužve i tradicionalnu španjolsku kuhinju onda ćete voljeti i gradić Torrevieja. Mali barovi, restorani i tržnica prepuna svježih namirnica biti će vam osvježenje. Riblji specijaliteti kao i odlično svježe voće upotpuniti će vam doživljaj ovog mjesta. Moći ćete svakodnevno uživati u slatkim dinjama, citrusima, bademima i grožđu. Ponesite svježe voće na plažu i osvježite se dok se sunčate ili kupate. Ako imate malu djecu možete ih odvesti do obližnjeg parka: Parque de Las Naciones, gdje će oni uživati u zabavnim sadržajima. Navečer prošetajte plažom: La Mata Beach, koja nudi razne barove ali i butike i trgovine sa odjećom. Posjetite i crkvu Iglesia de La Inmaculada Concepcion sa bogatom poviješću i odličnom akustikom.

Rezervirajte kuću za odmor ili apartman iz NOVASOL ponude i razgledajte ovaj divan grad koji nudi sve potrebno za jedan ugodan godišnji odmor sa obitelji i prijateljima. Španjolska je zemlja koju povrh svega vrijedit posjetiti zbog bogate kulture, povijesti, kulinarstva te ugodne klime.