Costa Azahar - kuće i apartmani za odmor

Costa Azahar nalazi se između Coste brave na sjeveru i Coste Blance na jugu. Uživajte u predivnim dugim, pješčanim plažama i španjolskoj kulturi i arhitekturi. Ako volite golf ovdje imate golf terene kao i mnoge druge sportske sadržaje. Svakako probajte tradicionalne specijalitete Arrocito a Castellón ili el Salpicón de Mero u lokalnim restoranima. Posjetite grad Castellón de la Plana u kojem ćete moći vidjeti predivan El Faro del Grao svjetionik. U vrijeme uskršnjih praznika ovdje se održava tradicionalno slavje pod nazivom Fiestas de la Magdalena. Isto tako grad je poznat po svojim glazbenim festivalima. Costa Azahar nudi bezbroj mogućnosti. Rezervirajte kuću ili apartman iz široke ponude NOVASOla i provedite idealan odmor u Španjolskoj!

Tu se nalazi i malo turističko mjesto Benidorm koje je postalo jedno od najpoznatijih turističkih mjesta. Poznat po masovnom turizmu ima i svoje čari pogotovo u starom dijelu grada gdje možete vidjeti staru panoramsku stijenu koja razdvaja dvije plaže te sa koje se pruža predivan pogled.

Posjetite regiju Valencia i nećete pogriješiti. U noćnim satima posjetite jedan od klubova ili kafića gdje se može poslušati Fado, okusite tapas i uživajte u blagoj klimi i toplim ljetnim noćima.Valencija nudi sve potrebno za idealan godišnji odmor. Izaberite vilu, kuću ili apartman iz NOVASOL ponude i uživajte u predivnoj regiji koja ima mnogo toga za ponuditi. Prelijepe plaže, povijesni gradovi i zanimljive građevine, nacionalni parkovi, te razna događanja tijekom godine čine Valenciju atraktivnim turističkim odredištem. Rezervirajte smještaj po vašoj želji iz NOVASOL ponude i provedite nezaboravne trenutke u ovoj predivnoj regiji, u Španjolskoj!

costa Azahar

Popularne kuće za odmor u Costa Azahar

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Costa Azahar

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Costa Azahar

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Costa Azahar

Loading...