Benissa - kuće za odmor

Provedite idealan godišnji odmor u mjestu Benissa. Rezervirajte još danas kuću ili apartman iz NOVASOL ponude i uživajte u bezbroj mogućnosti i ponuđenih aktivnosti u Španjolskoj.

benissa

Šarmantan grad sa bogatom poviješću

Benissa je jedan od najstarijih gradova na obali Alicante. Centar mjesta je šarmantan baš zbog povijesnih znamenitosti i srednjovjekovnih zgrada koje su dobro očuvane i zbog toga je veoma poznat. Prošetajte se centrom grada, uživajte u kavici sa prijateljima na jednom od trgova ili razgledajte znamenitosti i muzeje poput: impozanten crkve Purissima Xiqueta neo-gotičkog stila, House-museum Abargues u kojem ćete saznati mnoge zanimljive anegdote jedne poznate obitelji i vidjeti izloženi namještaj i pokućstvo iz 18. i 19. stoljeća. Ova obitelj je dobila ime po "abarcas" s- tradicionalnim španjolskim sandalama – poznate po nazivu espadrille. Posjetite i gradsku knjižnicu Bernat Capó Library. Rezervirajte kuću za odmor iz NOVASOL ponude i razgledajte ovaj predivan grad i upoznajte španjolsku kulturu, ali i odličnu gastronomiju.

Predivan krajolik u kojem ćete uživati

Upuzite se malo izvan grada i naići će na vinograde, predivan krajolik i zelenilo. Zaputite se primjerice i do grada Jalontal gdje ćete naići na renomirane restorane sa lokalnom hranom i specijalitetima. Ne zaboravite kušati neka od poznatih španjolskih vina. Rezervirajte kuću za odmor iz Novasol ponude i provedite idealan odmor u Španjolskoj, zemlji flamenca, vina i sunca!