search

Katalonija - vile, kuće i apartmani

Cataluna tiene todo - na prvi pogled neobična regija s velikom raznolikošću krajolika, Pirineji na sjeveru, neaktivan vulkan Garrotxa, prostrane ravnice u centru regije te grad Barcelona sa svojom kompleksnom ponudom.

Autonomna regija Katalonija, smještena je na sjeveroistoku Španjolske i nalazi se na Mediteranskoj obali. Katalonska obala ima dva različita obilježja, jednim dijelom protežu se litice, strme obale i uvale dok drugim vladaju predivne pješčane plaže.

Utjecaji i djelovanja višestoljetnih kultura svjedoče o bogatom kulturnom nasljeđu.

Glavni grad Katalonije je Barcelona, smještena na Costa Bravi koja svojom ljepotom, plažama, klimom kao i mnogim znamenitostima i atrakcijama privlači mnogobrojne posjetitelje.

Niz posebno prilagođenih sadržaja i usluga Kataloniju čini iznimnom destinacijom za obiteljski odmor a kao polaznu točku izabrati možete svoju kuću za odmor iz ponude Novasola na području Loret de Mara, Saloua ili L' Ampolle ili nekom drugom.

Mirisi i okusi regionalne kuhinje ističu se mnogobrojnim restoranima koji u svojoj ponudi nude razne specijalitete popraćene regionalnim vinima koja se nalaze na vinskim kartama.

Rezervirajte smještaj u Španjolskoj još danas i uživajte u čarima regije Katalonija!