Tossa de Mar – odmor na najljepšim plažama

Provedite ljetovanje u Španjolskoj! Smješten u općini Girona, Tossa de Mar jedno je od najtraženijih mjesta na Costa Bravi! Ne brinite, NOVASOL vam nudi smještaj u mjestu Tossa de Mar po odličnim cijenama. Izaberite apartman ili kuću za odmor iz NOVASOL ponude smještaja i krenite na putovanje u Španjolsku! Ako sanjate o dugim pješčanim plažama te impresivnim uvala gdje ćete uživati u  blagodatima sunca i mora onda je Tossa de Mar idealno mjesto za vas. Poznata Ava Gardner snimala je filmove u Tossa de Mar. U lokalnim slastičarnama možete kušati slastice nazvane po njoj. 

Tossa de Mar je puno više od ''sunca, mora i plaže''! Iako ima predivne plaže može se pohvaliti i svojim znamenitostima. Srednjovjekovne zidine okružuju najljepši dio grada gdje je i divan kaštel La Vila Vella koji je simbol grada. Uživajte u romantičnoj šetnji zidinama i dipustite da vas očara ovaj divan gradić svojim šarmom.

apartmani tossa de mar

Popularne kuće za odmor u Tossa de Mar

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Tossa de Mar

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Tossa de Mar

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Tossa de Mar

Loading...

Apartmani Tossa de Mar

Volite li luksuzne ili rustikalne apartmane nama je svejedno! NOVASOL ponuda apartmana u Španjolskoj je neograničena zato smo sigurni da ćete pronaći komforan apartman po vašim željama! Pogledajte ponudu NOVASOL apartmana i rezervirajte u samo nekoliko minuta.

kuce za odmor tossa de mar

Najpoznatija plaža u Tossa de Mar

La playa Gran najpoznatija je plaža u Torra de Mar i na 385 metara dužine nudi nezaboravne trenutke odmora. Ovdje ćete se moći potpuno relaksirati. Ukoliko ste izabrali NOVASOL kuću ili apartman za odmor s bazenom onda ćete imati više privatnosti sa svojom obitelji. No ne brinite, u Tossa de Mar mnoge skrivene uvale čekaju da ih otkrijete! One će vam omogućiti privatniji odmor i opušteno sunčanje i kupanje.

Gastronomija i festival Rumbe

Uvijek kad se spominje Španjolska, nezaobilazna je i pomisao o gastronomiji i španjolskim specijalitetima. Jedan od takvih je i ''Simitomba'' lokalni riblji specijalitet koji morate kušati. Svake godine u rujnu ovdje se održavaju Dani Simitombe u kojem veliki broj restorana sudjeluje. Jedite, pijte i plešite u Tossa de Mar! Internacionalni festival Rumbe održava se na plaži La playa Gran i tada je užitak gledati najbolje plesače u njihovim izvedbama rumbe.

Rezervirajte kuću ili apartman iz NOVASOL ponude baš u Tossa de Mar i uživajte u bogatoj ponudi kulture, povijesti, zabave i gastronomije!