Costa Dorada - kuće za odmor

Predivno mjesto za odmor i relaksaciju sa obitelji i prijateljima. Costa Dorada je popularna turistička destinacija sa predivnim kilometarskim plažama okupanim suncem a u zaleđu ukrašena malim, šarmantnim i mirnim selima. Obala se proteže na čak 216 kilometara. Iako ćete ovdje najviše uživati u suncu, moru, pijesku ona nudi mnogo više od toga. Posjetiteljima nudi bezbroj aktivnosti i mogućnosti, te aktivnih sadržaja. Samo ime zapravo znači Zlatna obala, baš zbog svojih pješčanih plaža i kristalno čistoga mora tirkizne boje. Svake godine ovo mjesto posjeti preko 3.5 miliona posjetitelja što samo govori o popularnosti ovog mjesta.

Gradovi u unutrašnjosti izgrađeni su oko utvrda i tvrđava tako da vam neće nedostajati zanimljivosti i znamenitosti koje možete razgledati. Sela i mjestašca u unutrašnjosti zadržala su svoj šarm i tradiciju. Gastronomija se ovdje temelji na morskim plodovima, maslinovom ulju i riži. Koji god specijalitet kušali nećete požaliti, španjolska je kuhinja jedna od najboljih na svijetu.

Posjetite El Perello malo šarmantni gradić poznat po proizvodnji meda. Centar mjesta je pun života te na tržnici nudi domaće lokalne proizvode. Malo izvan mjesta moćii ćete razgledati špilju sa špiljskim prahistorijskim crtežima. Posjetite i mjesto Torredembarra koju obožavaju posjetitelji iz Engleske, zbog odličnog shoppinga te predivnih pješčanih plaža.

Rezervirajte kuću ili apartman za odmor iz NOVASOL ponude i provedite nezaboravan odmor u Španjolskoj!

costa dorada

Popularne kuće za odmor u Costa Dorada

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Costa Dorada

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Costa Dorada

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Costa Dorada

Loading...