Costa de Barcelona - kuće za odmor

Provedite najsunčanije i najuzbudljivije dane svog godišnjeg odmora na obali Costa de Barcelona! Rezervirajte apartman Costa de Barcelona iz NOVASOL ponude još danas! Smještena u Kataloniji, obiluje sa više 100 kilometara predivne obale sa šarmantnim ribarskim gradićima. Ako ste ljubitelj pješčanih plaža kojima se na vidi kraj, predivnog krajolika, ugodne klime i odlične hrane onda je Costa de Barcelona pravi izbor za vas. Na obali Costa de Barcelona NOVASOL vam nudi divne kuće i apartmane za odmor na čijim terasama možete uživati u pogledu, ispijati jutarnju kavu, imati svoj vlastiti bazen, ili dobro opremljen apartman u centru nekog mjesta u Španjolskoj!

Bez obzira kako i s kime putujete i koji stil volite NOVASOL ima rješenje za vas! Pretražite već danas kuće i apartmane u ponudi za željeni datum i rezervirajte NOVASOL kuću za odmor Costa de Barcelona po odličnoj cijeni! Ukoliko imate psa ili mačku koje želite uzeti sa sobom, to neće biti problem, jer u mnogo objekata vlasnici dozvoljavaju kućne ljubimce (više od jedan je na upit.)

Costa de Barcelona nudi mnoge mogućnosti za vas i vašu obitelj. Mnogo zabavnih i vodenih parkova,odličnih restorana i barova. Mnogi festivali održavaju se tu posebice u ljetnim mjesecima. Dok ste na odmoru probajte neke od lokalnih specijaliteta, jer kako je poznato španjolska kuhinja je izvrsna.

Preporučamo da probate neke od tipičnih španjolskih jela:

Pan amb tomaquet – sastoji se od kruha, češnjaka, rajčice i ulja

Butiffarras con mogetes – kobasica s roštilja s grahom

Plaže sa zlatnim pijeskom, kristalno čisto more, vodeni sportovi i brojne druge aktivnosti ovdje su svakodnevnica. Costa de Barcelona ima mnoge marine, koje nude mogućnost jedrenja, kajaka i slično. Ljubitelji umjetnosti oduševiti će se Gaudijevom arhitekturom poput Colònia Guell u Santa Coloma de Cervello. Costa de Barcelona nudi i golf terena za ljubitelje golfa.

Rezervirajte još danas apartman na Costa de Barcelona iz NOVASOL ponudeu Španjolsko!

costa de barcelona

Popularne kuće za odmor u Costa de Barcelona

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Costa de Barcelona

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Costa de Barcelona

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Costa de Barcelona

Loading...