Barcelona - apartmani i kuće za odmor

Grad iznimno bogate povijesne i kulturne baštine oduševljava na svakom koraku. Barcelona je glavni grad Španjolske i vrvi zanimljivostima, znamenitostima i kulturom. Jedan je od najljepših gradova na svijetu koji jednostavno morate posjetiti. Razgledajte grad koristeći turistički autobus, kako biste stigli puno više toga vidjeti, jer zaista nema kutka u Barceloni koji nije predivan. Barcelona je i poznata luka na Sredozemlju, ali i središte gospodarstva Katalonije.

smještaj barcelona

Apartmani Barcelona

Najpopularnije turističko odredište u Španjolskoj mjesto je koje nudi pregršt sadržaja i mogućnosti za odmor. Rezervirajte još danas NOVASOL apartman u Barceloni i krenite u razgledavanje ovog povijesnog grada. 

Ono što će vam biti zanimljivo čim dođete jest Casa Batllo poznato po svom izgledu za koji je zaslužan Gaudi, koji je uvelike pridonio specifičnom i prepoznatljivom izgledu Barcelone. Muzej Picasso je muzej koji ćete zasigurno htjeti posjetiti, gdje su izložena brojna djela. Prošetajte se parkom koji je zamislio Gaudi, park Guell koji je zamišljen kao kompleks vrtova, a koji je na popisu svjetske baštine. Jeste li znali da Barcelona ima ukupno 68 parkova? Nemojte preskočiti ni poznatu crkvu koju je projektirao također Gaudi, a ime joj je Sagrada Família. Izaberite NOVASOL smještaj Barcelona i krenite na putovanja po Španjolskoj!

Boqueria je tržnica u Barceloni koju svakako morate posjetiti ukoliko ste ljubitelj svježih namirnica, jer je ona jedna od najposjećenijih tržnica na svijetu. Tu ćete pronaći sve što vam je potrebno za pripremanje jela. Prikupite svježe namirnice na tržnici i u komfornosti kuće ili apartmana za odmor napravite neko od španjolskih jela i uživajte na odmoru u Španjolskoj! Uz ovu tržnicu postoje još brojne u ovom gradu koje datira iz 19.stoljeća, no ova je svakako najimpresivnija.

smještaj barcelona

Smještaj Barcelona

Rezervirajte još danas apartman ili kuću za odmor iz NOVASOL ponude smještaja Barcelona i provedite nezaboravan odmor u Barceloni. Izaberite apartman ili kuću za odmor iz NOVASOL ponude u predivnoj Barceloni i ponesite kući nezaboravne uspomene!

apartmani barcelona