search

Kuće za odmor Španjolska

Provedite idealan odmor iz snova u Španjolskoj i izaberite smještaj iz NOVASOL ponude. Vile, kuće i apartmani čekaju na vas. 

Zemlja dugih plaža i sunčanih sati

Atlantski ocean i Sredozemno more grle Iberski poluotok i sve vile, kuće za odmor i apartmane u Španjolskoj te stvaraju kilometrima dugačke pješčane plaže, prelijepe uvale te neravne i strme litice. Bilo da se odlučite za vile, kuće za odmor ili apartmane na obali, unutrašnjosti ili otocima, godišnji odmor u Španjolskoj uz puno sunca vam je zajamčen. 

odmor u Španjolskoj

Vile, kuće i apartmani na Kanarskim otocima

Otoci sreće – posjetite rajski lanac otoka smještenih na jugu Španjolske sa blagom klimom i tijekom cijele godine ravnomjernom/jednakom temperaturom. Vile, kuće za odmor i apartmani na Kanarskim otocima leže na prelijepim pješčanim plažama. Rezervirajte vile, kuće za odmor i apartmane na Kanarskim otocima: Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote, Tenerife, La Palma, La Gomera ili El Hierro. Svaki od otoka razlikuje se slikovito i prirodno jedan od drugoga. Pročitajte više o atrakcijama i aktivnostima koje možete vidjeti i doživjeti s NOVASOLom u Španjolskoj.

Plaža na KanarimaVila u AndaluzijiNevjerojatni krajolici Pirinejskog poluotokaRaskošna vila u Španjolskoj

Doživite Španjolsku

Vile, kuće za odmor i apartmani u Španjolskoj idealni su za provesti godišnji odmor u intimnoj, privatnoj atmosferi i ambijentu. Započnite Vaš obilazak i upoznavanje Španjolske direktno iz jedne od naših vila, kuća za odmor ili apartmana. Uživajte u atrakcijama i aktivnostima za vrijeme godišnjeg odmora te odmah izaberite NOVASOL vile, kuće za odmor i apartmane u Španjolskoj i uživajte!!!

Što nikako ne smijete propustiti na odmoru u Španjolskoj?

Morate posjetiti Sagrada Familia predivnu katedralu koja je u izgradnji već 130godina! Ako ste ljubitelj rajčica – gađajte se s njima na festivalu ''La Tomatina''! Aktivan život započinje u Španjolskoj, a završava u Portugalu! Pitate se kako? Zipline vodi do Portugala a vožnja traje samo 60 sekundi!

 

Nezaboravak provod u vilama, kućama i apartmanima u Španjolskoj

Otkrijte i upoznajte Španjolsku kao zemlju za odmor. Provedite odmor u potpuno namještenim vilama, kućama za odmor i apartmanima Španjolske. Sve vile, kuće za odmor i apartmani su opremljeni osobno od strane svakog vlasnika i čine odmor u Španjolskoj posebnim iskustvom!

Zašto ne provesti divne trenutke u zemlji flamenca, dobrog vina i predivnih plaža?

Vile, kuće i apartmani diljem Španjolske čekaju vas spremni i potpuno opremljeni. Na vama je samo da odaberete svoje idealno mjesto za putovanje. Španjolska je zemlja za sva osjetila. Kušajte paellu uz naravno sangriju, zaplešite flamenco te istražite bogatu kulturu  slavnih španjolskih umjetnika.  Zašto ne bi rezervirali kuću za odmor u nekom od predivnih španjolskih gradova i priuštili sebi i svojoj obitelji nezaboravan odmor!

Pročitajte više o Španjolskoj: