search

Veneto - smještaj u vilama, kućama i apartmanima za odmor

Veneto je regija u kojoj dominiraju suprotnosti prirodnih ljepota od predivnog jezera Garda do Dolomita i Eugenijskih brda do starih slikovitih gradova Vicenze, Verone, Padove te mnogih drugih gdje se pronalaze mnogobrojne luksuzne vile, kuće i apartmani za odmor. Venecija, Vicenza, Verona, Treviso, Padova te mnogi drugi gradovi na svakom koraku odišu svojom bogatom kulturom, poviješću i tradicijom koja se očituje u raznim aspektima života.

Veneto Italija odmor i smještaj

Mnogobrojna ponuda privatnog smještaja idealno je polazište za otkrivanje sjeveroistočne Italije kojom dominiraju Dolomiti, romantični gradovi Venecija i Verona, srednjovjekovni dvorci ali i slikovita seoska zaleđa koja se diče prekrasnim vilama, kućama i apartmanima za odmor.

Venezia 

Čarobna i romantična Venecija, grad na vodi u kojem turistička sezona traje čitavu godinu zbog svojih ljepota privlači mnogobrojne posjetitelje iz cijelog svijeta, zbog čega su gužve na glavnim turističkim znamenitostima neizbježne. Piazza San Marco, most Rialto, Canal Grande, barkona crkva Santa Maria della Salute, mnogi muzeji i galerije grada samo su mali dio ljepota koje pruža ovaj grad burne prošlosti.

Očaravajućim Canalom Grande voze posjetitelje poznati vaporetti i najbolji su način za razgledavanje mnogobrojnih palača. Atraktivne trgovine, izlozi i radnje pružaju se duž uskih ulica koje neodoljivo privlače mnogobrojne posjetitelje gdje se stvaraju zadivljujući i originalni predmeti od stakla, poznatog Murana.

Mnoge antikvarnice koje nude antikni namještaj i ukrase uglavnom su smještene u središtu grada. Osim staklenih umjetnina, po čemu je poznat otok Murano, te karnevala koji se održava u Veneciji još jedan od mnogobrojnih užitaka je i gastronomija. Mnogobrojni stilski uređene trgovine s hranom nude bogat izbor vina, rakija i maslinovog ulja u ukrasnim bocama.

Uronite u čarobnu prošlost ove regije odabirom vile, kuće ili apartmana za odmor iz bogate ponude privatnog smještaja uređenih prema ukusu vlasnika čime smještaj čine jedinstvenim i idealnim za istinski odmor.