Apartmani Tirol

Tirol je zapadna regija u Austriji koja se sastoji od dva dijela razdvojena pokrajinom Salzburg. Zapadno od nje nalazi se austrijska najzapadnija regija Vorarlberg, jugozapadno Švicarska, južno leži Italija, a na sjeveru se pruža Njemačka. Okružena visokim planinama, ledenjacima, bistrim potocima te bogatom kulturnom baštinom Austrije. Tirol, je regija koja uz autohtonost i gostoprimstvo predstavlja odlično mjesto za nezaboravan odmor s obitelji ili prijateljima u svako doba godine u nekom od brojnih objekata privatnog smještaja. Zbog blizine Italije, Švicarske i Njemačke turisti iz tih zemalja glavni su gosti Tirola koji osim poznatih jet-set skijaških odredišta poput St. Antona i Kitzbühela posjećuju romantične doline Pitztal i Ötztal koji su savršeni za planinarenje. Idilični Istočni Tirol predstavlja svoje Nacionalne parkove Grossglockner (Visoke Ture) i Grossvenediger kao odlično mjesto za nezaboravan doživljaj pješačenja na više od 2 000 kilometara dugih staza te 120 planinskih koliba dok će ture trekinga privući one željne avanture. Zemlja ledenjaka i kristalno bistrih gorskih jezera poznata je širom svijeta među planinarima, alpinistima, skijašima i izletnicima.

Apartmani Tirol

Popularne kuće za odmor u Tirol

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Tirol

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Tirol

Loading...

Kuće za odmor Tirol

Vaš apartman ili kuća za odmor u Tirolu bit će vam najbolje ishodište za upoznavanje ljepota Tirola. Na njegovom jugozapadu leži poznati zimsko odredište Ischgl sa svojom poznatom ski resortu Sikvretta Arena, visoravni Idalp te odličnim zabavama nakon skijanja. Na sjeveroistoku pokrajina leži slavni Kitzbühel s lijepom srednjovjekovnom jezgrom, muzeju te, naravno, skijaškoj utrci Hahnenkamm. Spomenuti St. Anton ima nekoliko poznatih skijališta i vrlo poznati muzej. U spomenutom Ötztala nalazi se ledenjak gdje je pronađena najstarija mumija u Europi (iz četvrtog tisućljeća prije nove ere), a vi možete pronaći vrhunska skijališta poput Söldena. Planine Ahorn i Penkan čekaju sve one koju dođu u lijepi Mayrhofen. Gerlos sa svojim vodopadom je fantastičan izbor i ljeti i zimi. Reutte će vam ponuditi snježne piste zimi i planinarenje do fantastičnih ruševina zamka Ehrenberg iz trinaestog stoljeća. Diljem Tirola pronaći ćete zabavne, tematske i vodene parkove. Alpine Coaster je adrenalinski park u prirodi u Imstu. Sličan i jednako omiljen park nalazi se u Sillianu - Wichtelpark. U Fissu možete uživati na odličnim snježnim padinama zimi, a u Summer Fun Parku ljeti. Ötztal je dom zabavnom parku AREA 47 gdje vam neće nedostajati avantura u i na vodi. Zillertal vam nudi svoj zabavni vodeni park Mayrhofen u istoimenom gradiću. Posjetite bazene KaiserBad u Ellmau pored golf igrališta s pogledom na planine.

Kuće za odmor Tirol

Innsbruck – glavni grad Tirola

Innsbruck je okružen prekrasnim planinama a tamo se nudi doživljaj koji se nikako ne propušta, vožnja na 2 000 m visoki Seegrube odakle se ljeti i zimi pruža predivna panorama. Poznata obližnja skijališta zovu se Nordkette. Posjetite staru jezgru koja datira u Srednji vijek i carsku palaču Hofburg. Ako ste ljubitelj skijaškog trčanja, Seefeld je odličan izbor za odmor.

Mnogobrojne kuće i apartmani za odmor u ponudi NOVASOLa opremljeni su prema vlastitom ukusu domaćina što smještaj čini jedinstvenim te zasigurno su savršen izbor za vaš odmor u Austriji.

Pregledajte NOVASOLovu ponudu vila, kuća za odmor i apartmana u Tirolu i rezervirajte svoj smještaj za odmor u Austriji.