Toskana - odmor i smještaj u vilama, kućama i apartmanima

Toskana stoljećima svojom ljepotom i bogatom kulturom privlači mnoge ljude u potrazi za odmorom, stvaralaštvom i romantikom. Regija koja je posebno poznata po umjetnosti, povijesti, osamljenim vilama na brežuljcima okruženim čempresima savršen je izbor za odmor u nekim od restauriranih vila koje nude duh prošlosti sa pogledom na toskanske brežuljke a mnoge i na more.

Vrlo popularna Toskana i njezini gradovi, domovi su renesansnih umjetnosti, veličanstvenih trgova i znamenitosti.

Među vinogradima i maslinicima, u očaravajućem pejzažu smjestili su se slikoviti zaselci i imanja te mnogobrojne vile i dvorci koji svojim izgledom dočaravaju bogatu prošlost ove talijanske regije.

Jedinstvena Toskana, kolijevka je mnogih umjetnika, pisaca i stvaratelja koji su ovdje boravili i stvarali svoja poznata dijela tijekom prošlosti. Na toskanskoj zemlji gdje se nalaze mnogobrojne obnovljene vile i kuće za odmor u duhu prošlosti a mnoge od njih i sa očaravajućim pogledima koji sežu preko maslinika, vinograda i brežuljaka pružaju mir i istinski odmor.

Istražujući Toskanu i njene gradove i gradiće poput Firence, Siene, Pise, Cortone, Arezza, te mnogih drugih pronalaze se neka od najpoznatijih talijanskih umjetničkih blaga.

Odaberite jednu od mnogobrojnih vila, kuća za odmor ili apartman koji je savršeno polazište prema otkrivanju čarobne Toskane.

Toskana odmor i smještaj

Popularne kuće za odmor u Toskana

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Toskana

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Toskana

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Toskana

Loading...