Skovmose - prelijepi jug otoka Alsa

Skovmose možda nije najpoznatije odredište u Danskoj no sigurno je jedna od najljepših pješčanih plaža na otoku Alsu. Ono što je gotovo jednako lijepo je NOVASOLov izbor odličnih kuća za odmor u blizini te plaže.

Južni dio otoka Alsa prelijep je dio Danske i Baltika. Ako ste ikad zamislili lijepu pješčanu plažu koja je sigurna za bezbrižnu dječju igru, onda je to ova u Skovmoseu. Gradić nudi odličan pristup preko poluotoka Kegnaes nasipom Drejet,a ovdje se možete kupati, igrati, loviti ribu, jedriti ili se samo opustiti.

Zimi je ovdje samo nekoliko stalnih stanovnika, no u ostalim godišnjim dobima, osobito ljeti, vlada živahno raspoloženje koje mogu stvoriti samo ljudi koji su se došli odmoriti, obnoviti, opustiti ili zabaviti, a najbolje sve od navedenog. Rado ćemo vam pomoći pronaći kuću za odmor koja je idealna za vas i vašu obitelj ili prijatelje. Iznenadit ćete se kad vidite što sve skrivaju te odlične kuće u kojima kamini i saune gotovo standardna oprema.

Skovmose je idealno mjesto za sve koji traže miran odmor, jer u blizini nema klubova ili kafića koji bi narušavali večernji mir. Sva akcija koju ćete ovdje doživjeti je ona koju sami organizirate. Razgledavanje otoka biciklom je idealno ne samo za zdravlje nego i za vidjeti sve onim ritmom koji vam treba na odmoru. Na otoku se nalaze šume i livade s humcima iz megalitske kulture.

Skovmose nije idealan samo za obitelji s djecom. Ovdje će i vaši kućni ljubimci uživati možda više nego kod kuće. Danska je odlična zemlja za kućne ljubimce, a gotovo sve kuće za odmor koje ih primaju, primaju barem po dva ljubimca. Potražite zelenu ikonu s oznakom psa. Djeca će osobito uživati u kućama koje su označene ružičastom ikonom s konjićem za ljuljanje. Odlučite li se ra romantični odmor udvoje, za vas su kuće označene crvenom ikonom s bijelim srcem.

Pregledajte našu ponudu kuća i apartmana u Skovmoseu, rezervirajte svoj smještaj na otoku Als i uživajte na odmoru u Danskoj.

Semester i Skovmose på Als

Popularne kuće za odmor u Skovmose

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Skovmose

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Skovmose

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Skovmose

Loading...