Mommark - odmor uz more na otoku Alsu

Mommark je malo ribarsko mjesto na otoku Alsu u Danskoj koje nudi mirno okruženje za obiteljski odmor. Ovdje vam možemo ponuditi kuće za deset ili više osoba, ali i ljupke kućice za dvoje, od povoljnih do ekskluzivnih.

Strandliv i Mommark på Als

Popularne kuće za odmor u Mommark

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Mommark

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Mommark

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Mommark

Loading...

Taj danski osjećaj u Mommarku

Središte Mommarka oko kojeg se sve događa je mala luka. Uživajte u svježem povjetarcu, sendviču iz zalogajnice i promatrajte ribare kako se hvale najnovijim ulovom. Zašto ne biste od njih kupili svoj ručak ili večeru? Svježiju ribu možete samo uhvatiti sami. Mommark je omiljen među jedriličarima koji se mogu usidriti u marini. Danci jako vole Mommark na otoku Alsu, a zašto ne biste i vi saznali zašto? Rezervirajte svoju kuću za odmor i odmorite se na Mommarku.

Kuće za odmor u Mommarku – okružene prirodom

Gradić Mommark okružen je prelijepom prirodom. Iz svoje kuće za odmor možete bez problema doći na zanimljive obale i lijepe plaže otoka Alsa. Ovdje je zrak drugačiji. Možete ići na duge šetnje manje ili više pitomom obalom, kupati se u Baltičkom moru ili jednostavno sjediti na plaži u miru prelijepog otoka. Ovisno o tome što trebate, pretražite našu ponudu i pronađite kuću koja je upravo ona prava za vašu obitelj. Ima li što bolje od prave kuće na pravom mjestu za odmor u Danskoj?

Nekoliko naputaka za bolji odmor na otoku Alsu

Otok Als nudi vam mogućnosti za raznovrstan odmor. Očekuju vas raznolike atrakcije i zanimljivosti. Otok je idealan za razgledavanje za suha vremena kada možete sjesti na bicikl i otkriti čari Baltika. Mommark nisu samo duge pješčane plaže i more, to su i šume i livade s humcima iz megalitske kulture. Ovdje će uživati svi koji vole otvorene prostore i prirodu, a osobito vaš kućni ljubimac. Zanimljivi dvorci i crkve usrećit će ljubitelje povijesti i kulture,a željni zabave na svoj račun će doći u zabavnom parku Danfoss Universe u najvećem gradu otoka, Sonderborgu.

Odmor na plaži otoka Alsa

Mommark je možda maleno mjesto na otoku Alsu, no ovdje vam NOVASOL može ponuditi pravo bogatstvo različitih kuća za odmor. Desetak kilometara južnije leži Skovmose i provedite dan na najljepšoj plaži regije. Dođete li na Als i ne posjetite li plažu i Skovmoseu, možete samo žaliti.

Odmor u Danskoj u bilo koje doba godine

Danska nije lijepa samo ljeti. Ovamo  možete doći bilo  kada. Svako doba godine ima svoje čari i prednosti. Možda ste više za miran odmor na kojem uživate vi i vaša obitelj, a možda volite ljetne mjesece kada ima posjetitelja sa svih strana s kojima možete otići u organizirani ribolov na vrhuncu sezone.

Pregledajte našu ponudu kuća i apartmana, rezervirajte svoj smještaj i provedite odmor iz snova u Danskoj na otoku Alsu!