Tejeda - kuće za odmor

Istražite malo mjesto Tejeda na otoku Gran Canaria. Ovo je i ujedno najmanje mjesto na otoku a nalazi se u središtu otoka. Nalazi se na 1.500 metara nadmorske visine. Rezervirajte apartman ili kuću za odmor iz NOVASOL ponude i uživajte na otoku sreće.

“Cruz de Tejeda” je atrakcija koju morate posjetiti jer ovdje svi putovi vode prema tamo. Glavna slastica ovdje je marcipan sa medom i bademom u kojoj možete uživati. Za djecu se nude jahanja na magarcu koja će se sigurno svidjeti mališanima. U centru možete kupiti domaće, lokalne proizvode vratiti se u svoju kuću za odmor i pripremiti neke od španjolskih delicija. Pogledajte ponudu NOVASOL kuća za odmor i već danas pronađite idealan smještaj za vas i vašu obitelj.

Tejedu karakteriziraju stabla badema koja tu rastu a posebno je predivan prizor u vrijeme cvata kada svojim raskošnim krošnjama okite grad.

Ono što je posebno čudesno u Tejedi je monolit, Roque Nublo, koji je nastao posljedicom vulkanske erupcije a visok je 80 metara. Za one malo aktivnije možete se uspeti blizu monolita kako bi u potpunosti uživali u pogledu.

Posjetite i ostale zanimljivosti na otoku Gran Canari. NOVASOL ima mnogo komfornih apartmana i prekrasnih kuća za odmor na cijelom otoku. Uživajte u predivnoj prirodi, čistom zraku, ugodnoj klimi te brojnim znamenitostima. Odmor u Španjolskoj je pravi odabir za vas!

canary island