Las Palmas de Gran Canaria – kuće za odmor

Ovo je glavni grad Gran Canarie, trećeg najvećeg otoka u sastavu otočne skupine Kanara. Ujedno je i glavni grad provincije Las Palmas te najveći grad Kanarskih otoka. Poznato je turističko mjesto koje svake godine broji sve više posjetitelja koje krasi ugodna tropska klima, savršena za vaš odmor. Rezervirajte kuću za odmor po vašim željama iz NOVASOL ponude smještaja i krenite u razgledavanje predivnog grada Las Palmas.

Plaže koje su ovdje stvorene za uživanje a koje ćete sigurno posjetiti dok ste na odmoru su Playa de las Canteras i Playa de las Alcaravaneras. Uz plaže naći ćete mnoštvo restorana i kafića te bezbroj mogućnosti za aktivan odmor. Kilometarski duge pješčane plaže i sadržaji koji se tu nude zadovoljiti će i najzahtjevnije posjetitelje. Poželite li roniti, surfati na valovima, jedriti, sve to možete ovdje! Ujedno, Las Palmas nudi i brojne festivale tijekom godine ovisno o tome kada dolazite. Sve informacije možete provjeriti na službenoj stranici njihove turističke zajednice.

La palma

Bogato kulturno nasljeđe grada

Bogato povijesno i kulturno nasljeđe krasi ovaj grad, pogotovo Vegueta s kojom možete započeti razgledavanje. Radi se o najstarijem dijelu grada koji je stavljen na popis kulturne baštine UNESCO-a. Tu ćete pronaći predivne građevine koje će vas oduševiti arhitekturom i stilom. Catedral de Santa Ana, Casa Museo de Colón, Centro Atlántico de Arte Moderno i Museo Canario neke su od zanimljivosti koje svakako preporučamo posjetiti. Las Palmas je zbog svega što nudi postao poznato turističko središte i kozmopolitski grad. Tu ćete naći sve što trebate za idealan godišnji odmor.

Rezervirajte kuću za odmor iz NOVASOL ponude smještaja i priuštite si nezaboravan odmor u Španjolskoj!