search

Zeland - vile kuće i apartmani

Južni dio Zelanda u Danskoj, područje koje zbog svojih osobito lijepih plaža, kvalitetne vode za kupanje i mirnog mora osim što je pogodno za kupanje idealno je za sve sportive na vodi. Ipak, odlučite li se za neku drugu aktivnosti, na raspolaganju su između ostalog i golf, jahanje, tenis, ribolov.

Za ribolovce Zeland predstavlja tijekom cijele godine pravi El Dorado sa svojim fjordovima i morem.

Južni Zeland vam nudi najviše stijene u zemlji, Møns Klint i Stevns Klint. Ove dramatične bijele klisure graniče s Baltičkim morem i izvrsno su mjesto za izlet. Ti prirodni fenomeni lako su dostupni cestom, a dramatični krajolici mogu ponuditi lijepe prizore koje ćete ponijeti sa svog obiteljskog odmora. Ostatak područja karakteriziraju otvoreni, zeleni krajolici, lijepe plaže i mostovi koji povezuju južni Zeland s rustikalnim otocima Falster, Lolland i Møn. Otoci su popularna odredišta za izlete i lako je vidjeti zašto. Naći ćete odlične atrakcije, ljetovališta i neke od najboljih plaža na Zelandu.

Osim raznolikog i lijepog krajolika, južni Zeland pruža mogućnost izleta prema Švedskoj te raznim gradovima a između ostalog i prema Kopenhagenu i Helsingøru.

Plaže ovog područja su veoma cjenjene i mnogi ih svrstavaju među najbolje u Danskoj.

Izaberite svoju kuću za odmor iz ponude Novasola i provedite svoj nezaboravan odmor na ovom području.

Pregledajte NOVASOLovu ponudu vila, kuća i apartmana na Južnom Zelandu i rezervirajte svoj smještaj za odmor u Danskoj.