search

Otok Bornholm - vile, kuće i apartmani

Bornholm je otok kontrasta u Danskoj. Unatoč svojoj veličini, raspolaže vrlo raznolikim svijetom prirode, kakav možete rijetko doživjeti. Strme, razvedene stijene na sjevernoj obali prelaze u blagi krajolik, koji završava sa širokim dinama i kilometrima dugačkim pješčanim plažama, koje spadaju u jedne od najboljih u Europi.

Ferienhäuser Bornholm

Omiljeni otok za odmor

Za mnoge je Bornholm najljepši otok za odmor u Danskoj, što je zaslužio svojom prirodom, znamenitostima i kratkim udaljenostima od vila, kuća za odmor i apartmana do prvih mogućnosti za razne aktivnosti.

Smještajni kapaciteti Bornholma leže u idiličnim gradićima i nedaleko od tipičnih sušara za haringe.

Bornholm se razlikuje od ostatka Danske po stjenovitoj obali i to uglavnom na svojem sjevernom dijelu.

Ima mnogo toga za ponuditi i za djecu i za odrasle. Posebne atrakcije otoka su ruševine Hammershusa, kružne crkve Christiansøa i zabavni park Brændesgårdshaven, a uz njih mnoge zabavne sate odmora omogućuju lijepe pješčane plaže i mnogo prostora za kupanje i bezbrižno puštanje papirnatih zmajeva.

Golf na Bornholmu

Sa 4 različita golf igrališta sa 18 rupa, u radijusu od 20 kilometara, Bornholm predstavlja raj za golfere. Bilo da ste početnici ili profesionalci, zabava je uvijek na strani ljubitelja aktivnosti, a koji upravo ovdje mogu uživati u igranju golfa, okruženi čudesnom prirodom.

Umjetnici s Bornholma

Bornholm je oduvijek poput magneta privlačio mnoge umjetnike. More, litice, tišina i svjetlo, nerijetko su bili izvori inspiracije, stoga je poznat i po staklopuhačima, slikarima, izrađivačima nakita i keramike, koji žive tu žive.

Pregledajte NOVASOLovu ponudu vila, kuća i apartmana na Bornholmu i rezervirajte svoj smještaj za odmor u Danskoj.