search

Istočni Jutland - vile, kuće i apartmani

Lijepa obala istočnog Jutlanda je idealna za opuštajuć i aktivan odmor u Danskoj. Ako i vi žudite za opuštenim odmorom u tišini prirode, upravo je Istočni Jutland savršena odmorišna destinacija. Uživanje pružaju zelene šume bukve, ravne nizine, brežuljci, jezera i potoci.

Želite li pak biti nešto aktivniji tijekom odmora, za svačiji ukus će se naći po nešto. Na raspolaganju je zabavni park sa životinjama, pustolovni parkovi i muzeji, te gospodske kuće, te aktivnosti poput surfanja, ribolova, pješačenja, tenisa, plivanja i mnoge druge.

Lijepe plaže za kupanje prikladne su za obitelji s djecom, voda je plitka i uglavnom nema jakog vjetra. Mnoge plaže ovog dijela Danske su označene međunarodnim obilježjem čistoće i kvalitete vode - ''Plavom zastavicom''.

Ponuda je inovativna i zabavna. Ribarenje je moguće sa obale, na moru, fjordu i brojnim popularnim ''put and take'' jezerima. Ljubitelji golfa, početnici i oni iskusniji uživat će na lijepim i prostranim golf igralištima, a nadalje su na raspolaganju i mogućnosti poput jahanja i biciklizma ili jednostavno sunčanje na terasama. Dane na odmoru može uistinu štošta ispuniti, šetnje šumama, ribolov, sunčanje i kupanje na plažama, posjeti muzejima i galerijama ili kupovina. Sasvim je svejedno gdje će se nalaziti vaša vila, kuća za odmor ili apartman, u većem ili manjem gradu, jer su različite mogućnosti posvuda nadohvat ruke. Naći ćete sve što vam srce poželi; proizvode za dom, odjeću, svakojaka potrošna dobra, rukotvorine, poklon-artikle i još mnogo toga.

Ukratko - Istočna obala Jutlanda je zaista pravo mjesto za ispunjen odmor, a vile, kuće za odmor i apartmani najbolji su odabir za opuštanje i druženje u privatnom ozračju, a nadomak brojnih aktivnosti i zanimljivosti. Pregledajte NOVASOLovu ponudu vila, kuća i apartmana na istočnom Jutlandu i rezervirajte svoj smještaj za odmor u Danskoj.