Hedmark - vile i kuće u planinama

Hedmark leži sjeveroistočno od Osla u Norveškoj, uzduž granice sa Švedskom, te ga karakteriziraju prostrane šume. Veliki zemljoposjednici ovih šuma su oko 1800-te godine iselili u Australiju i Novi Zeland, te tamošnje stanovnike podučili šumarstvu.

Hedmark se sastoji od brojnih dolina; Østerdalen je najveća i proteže se od Atne na sjeveru do Elveruma na jugu. Rijeka Glomma je sa svojih 598 km najveća rijeka Norveške i omiljeno odredište za ribolovce.

Ferienhaus Hedmark - Norwegen

Popularne kuće za odmor u Hedmark

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Hedmark

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Hedmark

Loading...

Divljina pokrajine Hedmark

U sjevernom dijelu regije nalaze se jezera Storsjøen i nešto dalje prema istoku Femunden, posebno privlačan za veslanje i ribolov.

U Hedmarku, uz nešto sreće, možete vidjeti 4 velika grabežljivca, risa, vuka, medvjeda i gorsku kunu, u šetnji šumom u pravo vrijeme, uz dovoljno strpljenja i tišine, možete vidjeti losa - sjevernog jelena, lisicu i hermelina.

Norveški najveći skijaški centar, Trysil, također se nalazi na području Hedmarka i uživa popularnost i posjetitelja i stanovništva.

Najveći gradovi su Hamar, Elverum i Kongsvinger, koji pružaju mogućnost dobre kupovine.

Sasvim je svejedno koji dio ove regije ćete odabrati za svoj odmor, jer su vile, kuće za odmor i apartmani u Norveškoj, idealan izbor za odmor ispunjen različitim aktivnostima i prožet opuštanjem i uživanjem, kada i gdje vi to želite.