Buskerud - vile, kuće za odmor i apartmani

Pokrajina Buskerud u Norveškoj je jedna od većih zapadno od Osla. NOVASOL vile, kuće za odmor i apartmani u Buskerudu su uglavnom smješteni u dolinama: Hallingdal, Numedal i Ustedal. Osim plodnih dolina na ovom području se nalaze i velika jezera: Tyridfjorden, Krøderen i Sperilen, a također i planine. Norveški najveći nacionalni park Hardangervidda, proteže se sjeverozapadnim djelom regije prema unutrašnjosti.

U Buskerudu u Norveškoj se nalaze najpoznatija i najstarija skijališta Norveške: Geilo, Hemsedal, Ål, Gol, Nesbyen, Uvdal i Dagali. Snijeg se zadržava od prosinca do travnja, te nudi jako mnogo: borbe snježnim grudama, daskanje na snijegu, skijanje ili posebno zanimljivo najmlađima izradu snjegovića - u svakom slučaju mnoštvo zabavnih aktivnosti na snijegu i ledu.

U proljeće, ljeto i jesen područje je prikladno za pješačenje označenim stazama, ribolov u jezerima i rijekama, branje bobičastog voća i sakupljanje gljiva. Posebna prednost ovog kraja je priroda koja nudi aktivnosti za sve generacije, bilo za obitelji s djecom ili one željne nešto uzbudljivijih sportova. NOVASOL vile, kuće za odmor i apartmani su smješteni nedaleko od raznih mogućnosti, a nerijetko su mnoge i pred samim vratima.

Buskerud je idealno odredište za opuštanje, provođenje kvalitetnog vremena sa obitelji, uživanje u aktivnostima na svježem zraku i prelijepoj prirodi, svakako savršen za odmor i duše i tijela.

Pregledajte NOVASOLovu ponudu vila, kuća i apartmana u Buskerudu i rezervirajte svoj smještaj za odmor u Norveškoj.

Buskerud u Norveškoj

Popularne kuće za odmor u Buskerud

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Buskerud

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Buskerud

Loading...