Akershus - vile, kuće i apartmani

U ovaj dio Norveške, regiju Akershus, možete doći zrakoplovom ili automobilom. Iz Osla postoji trajektna linija za Dansku (Fredrikshavn, Hirtshals i Kopenhagen) kao i za Njemačku (Kiel). Inače se glavna zrakoplovna luka Norveške (Gardermoen) nalazi sjeverno od Osla.

Akershus

Popularne kuće za odmor u Akershus

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Akershus

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Akershus

Loading...

Priroda u regiji Akershus

Sjeverni dio ove regije je očaravajuće područje sa dubokim šumama, livadama i poljima. Pogodan je prije svega za pješačenje kako ljeti tako i zimi. Tu se nalaze i nekoliko malenih ali i većih jezera kao npr. Tyrifjord i Krøderen. Odavdje se takodjer zimi dobro može stići do skijališta kao što je to Norefjell.

Akershus nudi veliki izbor zanimljivosti u području umjetnosti i arhitekture. Henie-Onstad umjetnički centar jedan je od vodećih umjetničkih središta nordijske regije i nudi izložbe norveške i međunarodne suvremene umjetnosti te djela modernizma.

Preporučujemo Hvam Odden koji je pješčana plaža na vrhu Nesøya u Akershusu. Ima veliko travnato područje s opremom za igru i pješčanikom za djecu, klupe i stolove, a stijene nude odličnu mogućnost ribolova boravka na otvorenom.

Pregledajte NOVASOLovu ponudu vila, kuća i apartmana u Akershusu i rezervirajte svoj smještaj za odmor u Norveškoj.