Rezervirajte apartman u Rimu ili kuću za odmor u okolici Rima, posjetite vječni grad

La città eterna kako kažu Talijani za Rim, u prijevodu vječni grad, grad je koji pulsira životom. Izrazito interesantan zbog idealne ravnoteže između unikatne kulturno-povijesne baštine, tradicije i modernog načina života. Rim (tal. Roma) je prihvatio današnjicu bez da se odrekne slavne prošlosti i taj je spoj jednostavno neodoljiv.

Rim, Fontana di Trevi

Popularne kuće za odmor u Rim

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Rim

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Rim

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Rim

Loading...

Zašto putovanje u Rim?

Sa preko dva i pol milijuna stanovnika, Rim je i najnaseljeniji talijanski grad. Njegove su ulice žive i vesele, užurbane danju i umirujuće uvečer kada njegovi posjetitelji i stanovnici sjednu u neki restorančić i posvete se, kao pravi Rimljani, gastronomskim užicima uz čašu finog vina.

Putovanje u Rim čarobno je u bilo koje godišnje doba. Šetnja Rimom je kao povratak u povijest. Bezbrojne crkve, kazališta, palače, fontane, trgovi, različitih stilova iz različitih epoha, mnogi dućani i ugostiteljski objekti, kreiraju nevjerojatnu atmosferu koja će vas potpuno očarati. Ono što svakako morate vidjeti su svjetski poznate znamenitosti, mnoge na UNESCO-voj listi kulturne baštine.  Povijesno središte Rima, Kolosej, Panteon, Oltar domovine, Vatikan i njegovi muzeji i crkve, Bazilika svetog Petra, Piazza di Spagna, Campo de' Fiori, Fontana di Trevi i mnoge druge, znamenitosti su koje ste vjerojatno već vidjeli u filmovima svjetske produkcije i koji su svjedočili stvaranju milenijske povijesti, a još danas blistaju u svoj svojoj raskoši i dovode u Rim milione turista godišnje.

Bacite i Vi novčić dok zamišljate želju u Fontanu di Trevi.

Svi putevi vode u Rim

“Svi putevi vode u Rim” izreka je koju ste čuli često, vjerojatno znate i zašto postoji. Rimsko carstvo izgradilo je nebrojene ceste koje su spajale Rim sa svim ostalim dijelovima carstva, odnosno svim državama na Sredozemlju i keltskim dijelom sjeverne Europe. Dužina rimskih cesta procijenjena je na 400.000 km. Nadamo se da će i vas putevi dovesti bar jednom u Rim, jer Rim je prekrasna metropola s milion nevjerojatnih priča skrivenih na svakom uglu.

Rezervirajte smještaj u Rimu ili okolici Rima

Za upoznavanje Rima odaberite apartman u Rimu, u blizini centra, ili kuću za odmor u pokrajini Lacij (tal. Lazio), u kojoj se nalazi talijanski glavni grad. Putovanje u Italiju bit će prožeto emocijama, jer se Lacij proteže od Apenina do Tirenskog mora, pa sažima u sebi i znamenitosti i prirodne ljepote. Odlučite se na dugačak odmor i uživajte u prirodi ove regije i u vječnom gradu Rimu. Smještaj u Rimu, ili smještaj u Laciju, nudi baš sve. Opremljeni sa stilom, apartmani i kuće za odmor u Italiji teško se mogu usporediti sa smještajem drugdje. Njihovo je uređenje prožeto duhom velike prošlosti i velikih dostignuća, što im daje poseban štih. Ako ipak ne boravite u Rimu, nego samo putujete ka nekom drugom cilju, svakako posjetite Rim.

Lacij je omeđen sa čak sedam regija, sa sjeverne strane graniči sa prekrasnom Toskanom, zatim spuštajući se sa sjevera prema jugu, prolazimo kroz Umbriju, najcentralniju regiju, čiji je glavni grad Perugia, zatim malim dijelom graniči sa regijom Marke, većim sa regijom Abruzzo i ponovno malim dijelom se naslanja na Molise, da bi se na jugu spojio sa Kampanijom, gdje se nalazi prekrasan Napulj. Istočna strana regije Lacij okupana je Tirenskim morem.

Začinite dodatno svoj odmor kupanjem na plažama poznatih turističkih odredišta koja Rimljani obožavaju, kao što su Fregene, Ostia, Ladispoli i mnoge druge. Apartman u Rimu ili kuća u Rimu ili okolici, pružit će Vam beskrajne mogućnosti zabave.