Normandija - odmor u vilama, kućama i apartmanima

Sjeverna Francuska? Zašto ipak ne na jug ? Ima mnogo razloga zašto jug ne mora biti jedan jedini izbor. Sjeverom ne prolazi toliko mnogo turista, kao regijama juga, a ljeti je ovdje također toplo, ali svježi povjetarac s mora, spriječava preveliku vrućinu.

Čudesne pješčane plaže, koje pozivaju na sunčanje, kupanje i igranje, nalaze se kod Cabourga, Trouvillea i Deauvillea. Temperature vode se ljeti penju iznad 20 C, a u srpnju i kolovozu prosječna temperatura od 27 C, postiže godišnji maksimum. Stoga da ako želite odmor na plaži, ni na sjeveru Vas u tome ništa ne spriječava.

odmor u Normandiji

Popularne kuće za odmor u Normandija

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Normandija

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Normandija

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Normandija

Loading...

Bogatstvo krajolika

Normadija je čudesno ispremiješan krajolik nizina, brežuljaka, ograđenih livada i vrtova s voćem. U dolinama se skrivaju ljupke seoske kuće slamnatih krovova, stoga ako ste ljubitelj mirnog seoskog ozračja, na pravom ste mjestu.

Regiju prožimlju poljoprivredna gospodarstva, a na livadama se često može vidjeti tipično normandijsko govedo. Prije svega ovo je veoma plodno područje. Brojna stabla jabuka daju plodove za svjetsko poznato piće Calvados, rakiju od jabuka, koja se spravlja u mnogim mjestima.

Stanovnici su poznati po svojoj srdačnosti i gostoprimstvu, koje karakteristike su duboko ukorijenjene u tradiciju regije.

Normandija je u prošlosti često imala važnu ulogu, od vikinških vremena ili za vrijeme Drugog Svjetskog rata, kada su se saveznici njome služili za slijetanje. Posvuda po regiji raspršene su impozantne kule, moćni samostani, bajkoviti dvorci i palače.

Vile, kuće za odmor i apartmani Novasol ponude nalaze se na zapadu, u podnožju poluotoka Cherbourga. Ovdje odmor znači odmor u okruženju seoskih kuća i plodnih dolina. Naravno vile, kuće za odmor i apartmani Novasola mogu se naći i uz obalu i zlaćane pješčane plaže, te u živopisnim uvalama. Pecanje na rijekama ( moguće samo uz dozvolu ), šetnje šumama i vožnje brodom, aktivnosti su koje će ispuniti vaš odmor i osvježiti vaš duh. Ljubitelji antikviteta će također biti veoma zadovoljni, ali oni koji se zanimaju za ručno rađene predmete.

Vile, kuće za odmor i apartmani ovog kraja idealan su odabir za odmor i savršena polazišna točka za upoznavanje Normandije.