Tazacorte - kuće za odmor

Grad na zapadnoj obali otoka La Palma. Stanovnici ovog grada zovu se Bagañetes. Posjetite gradić Tazacorte i upoznajte ovaj šarmantni gradić šarenih fasada. Uživajte u šetnici odmah kraj duge pješčane plaže, gdje možete ispijati prvu jutarnju kavu i uživati u pogledu na more ili na svoju djecu koja se igraju na pijesku. Puerto de Tazacote je ovdje i najpoznatija plaža sa brojnim sadržajima.

epa202

Tazacorte - gradić šarenih zgrada

Rezervirajte kuću za odmor iz NOVASOL ponude baš ovdje i uživajte u španjolskoj kulturi, arhitekturi i gastronomiji. Tazacorte ima svega oko 5 000 stanovnika stoga će odmor u ovom gradiću biti mirniji i opušteniji, daleko od velikih gužvi. Plantaže banana nalaze se u blizini Tazacorte koje možete posjetiti dok ste ovdje na odmoru. Ujedno ovdje se nalazi i muzej posvećen upravo tom voću i koa takav jedini je u Europi Centar grada odiše bogatim kulturnim nasljeđem koji datira iz 16 i 17.stoljeća, a kvart Charco je vrijedan šetnje i razgledavanja. Pri kraju dana uz zalazak sunca uživajte u dugoj šetnji razvedenom morskom obalom koja karakterizira ovo područje.

Rezervirajte smještaj iz NOVASOL ponude u Tazacorte ili u nekom drugom mjestu na otoku la Palma. NOVASOL nudi pregršt komfornih kuća za odmor u blizini predivnih plaža koje će vam pružiti opušten odmor u krugu obitelji i prijatelja. Odaberite smještaj po vašim željama i provedite nezaboravan odmor u Španjolskoj! Zemlja dobrog vina, flamenca, bogate kulture, ugodne klime i predivnih plaža sigurno će vam pružiti sve ono što ste priželjkivali. Odaberite za sebe najbolje i opustite se u potpunosti. Možete rezervirati kuću sa privatnim bazenom te u intimi svoje kuće za odmor uživati sa svojom obitelji, na vama je da odaberete.