Puntagorda - kuće za odmor

Puntagorda je smještena na svjeverozapadu otoka La Palma. Centar mjesta je predivna mala oaza sa stablima badema i palmama gdje možete uživati u jutarnjoj kavici dok razgledavate grad. Ovdje ćete moći imati odličan, opuštajući odmor sa obitelji i prijateljima. Ugodna klima, predivan krajolik i divni domaćini samo su neki od razloga zašto posjetiti otok La Palma. Puntagorda je majmanje mjesto na otoku i ima oko 1700 mještana. Upravo zbog toga možete imati svoj miran i opuštajući odmor upravo ovdje. Posjetite cijeli otok koji nudi brojne mogućnosti pravog odmora, plaže, barove, restorane ali isto tako i mnoge aktivne sadržaje.

la palma

Popularne kuće za odmor u Puntagorda

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Puntagorda

Loading...

Ovo nikako nemojte propustiti...

Pogled s vidikovca Miraflores oduzeti će vam dah, popnite se do vidikovca i uživajte u krajoliku i pogledu na more. Svakako posjetite crkvu San Mauro Abad ili El Fayal Wood. Prošetajte se tržnicom punom lokalnim proizvodima, kupite nešto svježe i tipično španjolsko i pripremite jelo u svojoj kući ili apartmanu za odmor. U Puntagordi se održavaju brojni festivali tijekom veljače se održava Almendro en Flor Festivity (drugi vikend u kolovozu). Mnogo je toga živahnog ovdje upravo savršeno za odmor u Španjolskoj! Posjetite i ostatak otoka La Palma koji nudi pregršt događanja.

Otok La Palma je poznat kao „Isla bonita“ od bujnih šuma do strmih litica i sakrivenih plaža prikrivenih crnim finim pijeskom te iznimnih sela u unutrašnjosti otoka čini idiličnim mjestom za odmor u nekoj vili, kući ili apartmanu iz ponude Novasola. Mnogobrojne pješačke staze raznih dužina koje vode kroz zelene doline pa sve do planinskih vrhova posebno su pogodne za astmatičare zbog čistog zraka i ugodne temperature. Uživajte na otoku i provedite nezaboravan odmor u Španjolskoj sa obitelji i prijateljima!