Kuće za odmor Västra Götaland

Västra Götaland je jedno od najtraženijih odredišta u Švedskoj upravo zbog svoje božanstvene prirode. Nalazi se na jugozapadu zemlje i omiljena je među posjetiteljima. Ovdje nalazite šume, jezera, livade i veličanstvene klisure pred Göteborgom. Volite ribolov, planinarenje i veslanje, uopće aktivnosti na otvorenom? Onda je ovaj predio Švedske kao stvoren za vas. Usred pokrajine Västra Götaland leže zelena polja koja okružena brežuljkastim krajolicima. Ovo područje bogato je ne samo vodama već osobito šumama, a gotovo da nema rijeke, jezera ili šume pored koje NOVASOL ne nudi kuće za odmor. Pregledajte našu ponudu ne samo kuća za odmor već i apartmana te kuća na vodi. Nudimo vam ljupke malene kuće za romantični odmor udvoje, velike kuće u koje možete dovesti sve svoje prijatelje na zajednički odmor pun zabave i, naravno, kuće idealne za obiteljski odmor. Među njima ćete pronaći suvremene kuće pune staklenih i metalnih detalja te čistih skandinavskih linija, ali i tradicionalne crvene kuće. Kuće s bazenom, kaminom, saunom ili whirlpoolom? Izbor je samo vaš.

Kuće za odmor Vastra Gotaland

Popularne kuće za odmor u Västra Götaland

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Västra Götaland

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Västra Götaland

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Västra Götaland

Loading...

Putovanje u Västra Götaland

Površinski Västra Götaland je doista golem, a proteže se od zapadne švedske obale sve do jezera Vättern u unutrašnjosti. U regiji se nalazi nekoliko nacionalnih parkova. Jedan od njih je otok Djurö s pripadajućim malim otočjem nalazi se usred najvećeg jezera Švedske, spomenutog Vätterna. Na Djuru se nalazi napuštena lovačka koliba i svjetionik te predivna priroda u kojoj možete vidjeti ne samo drevno drveće već i divljač. Ovaj je nacionalni park u dubokoj unutrašnjosti regije i vjerujemo da će vam najbolje dočarati fantastičnu skandinavsku prirodu. Kosterhavet je prvi morski nacionalni park u Švedskoj, sastoji se od otoka Koster i dijela obale, a nalazi se na sjeverozapadu regije. Leži neposredno uz norveški nacionalni park Ytre Hvaler, a dom je ne samo pticama i koraljima već i najvećoj koloniji tuljana u Švedskoj. Tresticklan se nalazi u unutrašnjosti malo više sjeveroistočno uz norvešku granicu i granicu s povijesnom pokrajinom Dalsland, a u njemu se nalaze neke od najstarijih prašuma u zemlji. Zaljubljenici u netaknutu prirodu će sigurno biti zadovoljni, jer se diljem regije nalazi još veći broj prirodnih rezervata među kojima se nalaze otoci, jezera, šume, planine i špilje.

Putovanje Vastra Gotaland

Glavi grad pokrajine Västra Götaland

Kuća za odmor u pokrajini Västra Götaland siguran je recept za uspješan godišnji odmor. Västra Götaland doista nudi različite mogućnosti za izlete, razgledavanje znamenitosti i aktivnosti za svakog pojedinca. Cijela je regija odlična za ljubitelje prirode, a oni željni urbanijeg okruženja, trebali bi posjetiti Göteborg, drugi najveći švedski grad koji leži na južnom dijelu zapadne obale pokrajine. Kao sveučilišni grad, prava je urbana metropola s brojnim sadržajima koji će začiniti vaš odmor u Švedskoj i učiniti ga nezaboravno lijepim iskustvom. Sam grad također ima zanimljiv arhipelag pred sobom koji se isplati posjetiti. Posjetite Universum, prostrani znanstveni centar u kojem se nalazi ostakljena kišna šuma. Slottsskogen je jedan o najljepših parkova regije u kojem se nalazi i zoološki vrt te botanički vrt u njihovoj neposrednoj blizini. Ljubitelji tehnologije neka posjete Muzej Volvo ili Pomorski muzej Maritiman. U gradu i njegovoj okolici postoje krasni proziri tvrđava i osobito svjetionika. Nekoliko zabavnih i mnoštvo adrenalinskih parkova sigurno je otvoreno u toplijem sijelu godine. Västra Götaland ima ponešto za svaki ukus – od živahnog velegrada sve do mirnog seoskog života.

Pregledajte NOVASOLovu ponudu kuća za odmor i apartmana, rezervirajte svoj smještaj za putovanje u Švedsku. Västra Götaland vas čeka.

Apartmani Vastra Gotaland