Teguise - kuće za odmor

Istočno od Lanzarote nalazi se Teguise, blizu grada Arrecife i nedaleko zračne luke. U mjestu Teguise nalazi se mnogo zabavnih i dječjih sadržaja za ispunjen godišnji odmor sa obitelji i djecom. Naravno, tu su i divne pješčane plaže na kojima ćete moći uživati cijeli dan jer klima je ovdje jako ugodna, a zaklon od sunca možete potražiti u lokanim barovima te se dodatno osvježiti i predahnuti. Na plaži Playa Bastian postoje mnogi sadržaji za djecu kao i na okolnim plažama gdje možete probati neke od vodenih sportova. Ovdje se isto tako nalazi i vodeni park za djecu i odrasle.

Teguise ima 5 pješčanih plaža od kojih je najpopularnija Playa del Jablillo za obitelji s djecom. Ukoliko ste ljubitelj windsurfinga onda odite do plaže Playa Cucharas gdje ako već ne znate možete ići u školu windsurfinga.

Ovdje uživajtu rekreativci ali i profesionalci u vodenimsportovima. NOVASOL nudi veliki izbor smještaja u cijeloj regiji, kuće sa i bez bazena, komforni apartmani i slično, na vam je da odaberete idealan smještaj za vas. Rezervirajte još danas i odabererite savršeno mjesto u Španjolskoj za vaš sljedeći godišnji odmor. Pueblo Marinero je tipično ribarsko mjesto gdje ćete moći uživati u raznim ribljim specijalitetima i lokalnoj gastronomiji.

Ne zaboravite, Španjolska je zemlja dobrog vina i dobre hrane kao i plesa i predivnih plaža. Neke od zgrada u ovom mjstu dizajnirao je oznati umjetnik Cesar Manrique koje će vas se sigurno dojmiti. Tequise je mali grad sa bogatom poviješću koji ima svoj poseban šarm i poziva vas da ga istražite tijekom svog odmora u Španjolskoj!

windurfer
seafood