search

Blekinge - vile, kuće i apartmani

Blekinge, pojas na jugoistoku Švedske koji se u narodu često naziva „vrtom Švedske“. Ovaj je nadimak područje dobilo zbog svog neopisivo lijepog i razigranog cvjetnog prekrivača.

Doživite prirodu prepunu raznolikosti s njenom izvornom divljinom, prekrasno postavljenim parkovima, neukroćenim hridima i razlomljenim obalnim krajolikom.

Hridi i litice Blekinga sastoje se od gotovo tisuću otoka i zaljeva koji oduzimaju dah – idealno za nezaboravan izlet. Spakirajte si košaru za piknik i krenite na izlet brodom na jedan od mnogih otoka gdje ćete uživati u pogledu na mreškanje vodene površine.

Sa svojim rijekama i jezerima je Blekinge obećana zemlja za ribolovce koji mogu birati između ribolova iz plovila ili s obale. Ribolovna područja Mörruma bogata lososom poznata su diljem svijeta. U samom mjestu Mörrum se osim Laxens Husa nalazi i dokumentacijski centar vezan uz temu lososa. Za sve one željne boravka na otvorenom preporučujemo Halen u Olofstömu koji je pravi raj za vožnju kanuom.

Pregledajte NOVASOLovu ponudu vila, kuća i apartmana u pokrajini Blekinge i rezervirajte svoj smještaj za odmor u Švedskoj.