search

Južni Jutland - vile, kuće i apartmani

Nigdje drugdje u Danskoj nećete naći toliko mnogo zanimljivosti, atrakcija i sadržaja za razbibrigu kao na jugoistoku i jugu Jutlanda. Otkrijte što ima novo u znanstvenom centru Universe na otoku Als ili se zabavite u Sommerlandu Syd u Tinglevu te u Legolandu u Billundu. U zoološkom vrtu u Givskudu vas čekaju zanimljive životinje, a osvježenje kupanjem možete naći u Slotsøbadetu u Koldingu.

Priroda ovog područja krije osobite ljepote Danske baš za vas. Velike, široke pješčane plaže i Vadensko more na zapadu, močvare na jugozapadu i brežuljskasta te šumovita područja na sjeveroistoku čine ovaj okoliš jednim od najraznolikijih u zemlji. K tome se moraju i pribrojiti i idilični krajolici na otoku Als te ljupka sela uzduž granice i fjorda Flensborg.

Ova raznolikost zabavnih zanimljivosti i očaravajuća priroda čine jugoistok i jug Jutlanda biserom među odredištima. Svakako, pružit će vam odmor koji nikad nećete zaboraviti. Kuća za odmor uvijek je idealno polazište za vaš godišnji odmor.

Pregledajte NOVASOLovu ponudu vila, kuća i apartmana na Južnom Jutlandu i rezervirajte svoj smještaj za odmor u Danskoj.