Apartmani Bavarska

Putujete u Njemačku? Ovu regiju morate posjetiti! Ono po čemu je najpoznatija, a sigurno ste za to čuli jest festival piva s kojim se najviše Bavarci ponose. Popijte čašu piva u bavarskoj pivnici i krenite na razgledavanja ove čarobne regije. NOVASOL apartmani Bavarska oduševit će vas opremljenošću i komforom.

apartmani bavarska

Popularne kuće za odmor u Bavarska

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Bavarska

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Bavarska

Loading...

Dvorci Bavarske

Dvorci Bavarske najveća su posebnost ove regije. Za vrijeme kralja Ludwiga II. izgrađene su prelijepi dvorci koji će vas ostaviti bez daha. Neuschwanstein, Burghausen, Nymphenburg i Wurzburg dvorci su iznimne ljepote i kulturnog značaja za Njemačku. Rezervirajte NOVASOL apartman u Bavarskoj i opustite se uz pivo i predivan krajolik ove regije.

apartmani bavarska

München glavni grad Bavarske

Glavni grad Bavarske je ujedno i jedan od najljepših gradova u njemačkoj koji posjećuju brojni turisti. Naravno, Oktoberfest privlači najviše posjetioca. Upravo je Oktoberfest pravo lice bavarske kulture i običaja. Posjetioci u dva tjedna uživaju u raznim bavarskim delicijama i naravno izvrsnom pivu. Marienplatz u središtu grada nudi mnoge restorane, barove, te pješačku zonu gdje možete šetati i razgledavati srce grada. Ako ste ljubitelji muzeja oduševit će vas najveći svjetski muzej tehnologije Deutsches Museum.

Posjetite Njemačku i njezine regije a za smještaj odaberite NOVASOL!