Kuće za odmor Thüringen

Pokrajina Thüringen nalazi se u središnjem dijelu Njemačke. NOVASOL kuće za odmor u Thüringenu čekaju na vas. Upoznajte regiju Luthera, Bacha, Schillera i Goethea i predivnog krajolika. Posjetitelji mogu uživati odmor u prirodi, vidjeti impresivne dvorce i palače, opustiti se i obnoviti snagu u ''wellness'' centrima, posjetiti povijesne gradove i upoznati njihovu bogatu kulturu. Mnogo toga privlači posjetitelje u regiji Thüringen. U nastavku saznajte zanimljivosti regije i provedite bezbrižan odmor u Njemačkoj

kuce za odmor tiringija

Popularne kuće za odmor u Thüringen

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Thüringen

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Thüringen

Loading...

Zanimljivosti regije Thüringen

Tiringija - Thüringen područje veličanstvene prirode smješten u samom središtu Njemačke s 16.000 kilometara uređenih i označenih pješačkih staza, predstavlja top-odredište za ljubitelje aktivnog odmora, odnosno pješačenja. Rennsteig je najpoznatija staza Njemačke, duga 168 kilometara, a vodi kroz brdoviti lanac Tiringijske šume i drevnih visoravni, ulazeći u šume Frankonije na sjeveru. Borove šume se smjenjuju sa šumama bukve, močvarnim područjima i brdovitim pašnjacima. Kyffhäuser su planine, smještene na južnom rubu Harz planina, a poznate su po geološkoj i botaničkoj raznolikosti i po kulturnom i povijesnom značaju. U drugoj polovici 19.stoljeća bile su najpoznatiji planinski lanac Njemačke. Povedite svoju obitelj na odmor u regiju Thüringen. Za smještaj odaberite NOVASOL kuće za odmor. Izaberite jednu od kuća za odmor iz NOVASOL ponude i uživajte u Njemačkoj na odmoru.

kuce za odmor thuringen

Posjetite glavni grad Erfurt

Ovo je grad koji svake godine posjeti oko 7000 posjetitelja. Poznat je po odlično očuvanom srednjovjekovnom centru grada koji će vas oduševiti. Ovo je grad za ljubitelje kulture, kazališta i opere. Najveći dio znamenitosti čine crkva, posebice katedrala koja je gotičko remek djelo. Povedite svoju obitelj u Erfurt i uživajte u šetnji gradskim ulicama koje će vas šarmirani na prvi pogled. Probajte gurmansko jelo od krumpira i uživajte u čaši piva u nekom od restorana u središtu grada. NOVASOL kuće za odmor u Thüringenu možete rezervirati veća danas! Pogledajte NOVASOL ponudu kuća za odmor i odaberite najbolje za sebe.