Kuće za odmor Berlin

Berlin je grad kojeg morate posjetiti! Glavni grad Njemačke idealno je mjesto za odmor s obitelji ili s grupom prijatelja. NOVASOL kuće za odmor potpuno su opremljene i nude bezbrižan odmor stoga pogledajte ponudu NOVASOL smještaja Berlin i rezervirajte već danas! Berlin kao europska metropola koja je nekad bila podijeljena na istočni i zapadni dio, danas slovi za grad kulture i zelenila koji nudi brojne kulturne i zabave manifestacija u svako doba godine. Uz to brojne znamenitosti, dodatni sadržaji kao i predivni muzeji upotpunit će odmor svakog posjetitelja. Posjetite Berlin koji vas neće ostaviti ravnodušnima!

kuce za odmor berlin

Popularne kuće za odmor u Berlin

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Berlin

Loading...

Znamenitosti Berlina

Simbol glavnog grada Njemačke su trijumfalna Brandenburška vrata koja će vas privući impozantnošću, a smještena su na Pariškom trgu. Prođite kroz vrata Berlina i razgledajte ovaj divan grad s obitelji i prijateljima. Odmah pokraj Brandenburških vrata možete posjetiti i Reichstag odnosno parlament. Unutar zgrade parlamenta nalazi se staklena kupola kroz koju možete gledati zastupnike parlamenta. Berlin je urbani grad svjetski poznat koji nudi pregršt znamenitosti ali i zanimljivosti gotovo na svakom koraku. NOVASOL kuće za odmor nalaze se u centru ali i malo dalje od centra kako bi mogli dobiti sve od odmora. Nakon dana punog avanture i razgledavanja, opustite se i odmorite u potpuno opremljenoj NOVASOL kući za odmor. Pogledajte ponudu i odaberite ono što vam najviše odgovara. Sigurni smo kako će vam putovanje u Berlin ostati u trajnom sjećanju.

smještaj berlin

Berlinski zid

Najpoznatiji zid u Berlinu ali i u cijelom svijetu (uz kineski). Nekada je zid služio kao barijera između Zapadnog i Istočnog Berlina, a sada je manji dio zida podsjetnik na prošlo vrijeme. Zid je srušen 1989. godine i dio je burne njemačke povijesti i politike. Berlinski zid nezaobilazna je stanica posjetiteljima Berlina. East Side Gallery sa poznatim grafitima prepoznata je kao najveća svjetska galerija na otvorenom. Pronađite idealan NOVASOL smještaj u Berlinu i razgledajte poznatu metropolu države Njemačke.

kuće za odmor berlin

Gastronomija i zabavni sadržaji Berlin

Nadaleko je poznato da Berlin nudi odličan i raznovrstan noćni provod, ali i bezbroj odličnih restorana svjetske gastronomije. U Berlinu možete probati gotovo sve vrste svjetskih gastronomskih jela u restoranima kao i tipična njemačka jela i specijalitete. Naravno sve to uz čašu nezaobilaznog piva na koje su Nijemci veoma ponosni. Za koji god odmor se odlučili ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno. Kuće za odmor u NOVASOL ponudi čekaju na vas!

Predivan park Tiergarten

Ukoliko se zaželite odmaka od užurbanosti urbanog grada Berlina posjetite divan park s djecom i obitelji koji će vam pružiti odmor i relaksaciju ali i dodir s prirodom i životinjama. Ovdje ćete moći uživati i u prekrasnim vrtovima punim cvijećem. Iako Berlin obiluje predivnim parkovima kojih ima mnogo Tiergarten je proglašen najljepšim u Berlinu.

Ne propustite posjetiti jednu od najpoznatijih europskih metropola - Berlin! Pogledajte NOVASOL ponudu smještaja u Njemačkoj i uživajte na odmoru!