search

Apartmani Bavarska

Putujete u Njemačku? Ovu regiju morate posjetiti! Ono po čemu je najpoznatija, a sigurno ste za to čuli jest festival piva s kojim se najviše Bavarci ponose. Popijte čašu piva u bavarskoj pivnici i krenite na razgledavanja ove čarobne regije. NOVASOL apartmani Bavarska oduševit će vas opremljenošću i komforom.

Dvorci Bavarske

Dvorci Bavarske najveća su posebnost ove regije. Za vrijeme kralja Ludwiga II. izgrađene su prelijepi dvorci koji će vas ostaviti bez daha. Neuschwanstein, Burghausen, Nymphenburg i Wurzburg dvorci su iznimne ljepote i kulturnog značaja za Njemačku. Rezervirajte NOVASOL apartman u Bavarskoj i opustite se uz pivo i predivan krajolik ove regije.

apartmani bavarska

Zabavan i aktivan odmor Bavarska

Upoznajte bavarsku šumu s voznom kartom - Bavarske šume, koja Vam omogućava prijevoz autobusom i šumskim vlakom, a može se kupiti na kolodvorima šumskih vlakova i drugim okolnim kolodvorima. Opustite se u termalnim toplicama južne Bavarske u Bad Abbach, Bad Birnbach, Bad Füssing, Bad Gögging i Bad Griesbach. Uživajte u ugodnoj atmosferi gradova istočne Bavarske kao npr. u Ambergu, Deggendorfu, Landshutu, Neumarktu, Passau, Regensburgu, Straubingenu ili Weidenu. Povedite svoju djecu u zabavni park Legoland Njemačka u Günzburgu gdje će vaši mališani provesti nezaboravne zabavne trenutke. Sa oko 6000 km² posjeduje najveći šumski krajolik Srednje Europe. Bavarska šuma pruža mnoštvo mogućnosti za aktivan i ispunjen odmor i to sasvim blizu Vaše vile, kuće za odmor ili apartmana Bavarska šuma pruža mnoštvo mogućnosti za aktivan i ispunjen odmor i to sasvim blizu Vaše vile, kuće za odmor ili apartmana. Bavarske alpe za one najhrabrije spremno čekaju da ih osvojite. U Bavarskoj možete provesti zaista ispunjen odmor sa obitelji i prijateljima.

Zanimljivosti Bavarske

Bavarska je regija smještena na jugu Njemačke a dijeli se na tri dijela dok je administrativno podijeljena na 7 provincija. Svaka provincija nudi mnoge mogućnosti za divan odmor. Predivne NOVASOL kuće za odmor nalaze se u Bavarskoj koje možete rezervirati već danas!

apartmani bavarska

München glavni grad Bavarske

Glavni grad Bavarske je ujedno i jedan od najljepših gradova u njemačkoj koji posjećuju brojni turisti. Naravno, Oktoberfest privlači najviše posjetioca. Upravo je Oktoberfest pravo lice bavarske kulture i običaja. Posjetioci u dva tjedna uživaju u raznim bavarskim delicijama i naravno izvrsnom pivu. Marienplatz u središtu grada nudi mnoge restorane, barove, te pješačku zonu gdje možete šetati i razgledavati srce grada. Ako ste ljubitelji muzeja oduševit će vas najveći svjetski muzej tehnologije Deutsches Museum.

Posjetite Njemačku i njezine regije a za smještaj odaberite NOVASOL!

apartmani bavarska