search

Sjeverni Jutland - vile, kuće i apartmani

Provedite svoj odmor na vrhu Danske, gdje se kroz čitavu godinu mogu naći različite mogućnosti za dobar odmor. U ovom dijelu, gdje se susreću dva mora, nalazi se i čudesan krajolik.

U proljeće se može vidjeti kako priroda rađa uvijek nešto novo, a ljeti će vas dočekati mnogo sunčanih dana i najljepše plaže Danske za kupanje. Odaberete li kuću za odmor u jesen, očarat će vas zlaćane jesenje boje, a za vrijeme zimskih dana posebno će ugodan boravak pružiti kuća za odmor sa kaminom, dok vani pada snijeg ili se vjetar lomi o prozore. Barem jedno od mnogih lica koje ima za ponuditi vrh Danske će vas iznenaditi, očarati i priuštiti mnogo lijepih uspomena.

Himmerland

S obzirom da je Himmerland okružen vodom, nudi mnoštvo aktivnosti na i u vodi. Plaže prikladne za djecu uzduž istočne obale, mogućnosti za jedrenje, surfanje i ribolov, oduševit će čitavu obitelj.

Jammerbugt

Brežuljkast krajolik Jammerbugta je idealan za šetanje i uživanje u predivnim pogledima. Impozantne sile prirode, koje su milijunima godina oblikovale Jammerbugt, stvorile su nevjerojatne stijene i litice. Danas se tu u dužini od čak 54 kilometra protežu predivne plaže finog pijeska. Želite li provesti odmor u kupanju na jednoj od čudesnih plaža, preporučamo područje između Bulbjerga i Blokhusa.

Ukratko rečeno Sjeverni Jutland pruža odmor za svih i u svako doba godine. Vile, kuće za odmor i apartmani ovog kraja idealno su polazište za kvalitetan i zanimljiv odmor.

Pregledajte NOVASOLovu ponudu vila, kuća i apartmana na Sjevernom Jutlandu i rezervirajte svoj smještaj za odmor u Danskoj.