search

Otok Fanø - vile kuće i apartmani

Mali otok Fanø jedan je od najljepših Frizijskih otoka u Danskoj, prelijepe raznolike prirode: bijelih i zelenih dina, širokih plaža, ravničarskih močvara, prostranih polja i livada, malih jezera i svijeta rijetkih biljaka. Priroda je ovaj otok učinila izvrsnim odredištem za obitelji koje žele imati ispunjen odmor.

Na raspolaganju su mnoge slobodne aktivnosti, poput šumskih igrališta, branje bobica i sakupljanje gljiva, različite aktivnosti i ture posebno namjenjene djeci i noćne priredbe. Jedinstvena priroda, sa uređenim stazama i odmorištima za bicikliste, posebno je dobra za obiteljske piknike. Fanø ipak ne pruža samo prirodu, već i mnoge kulturne priredbe.

Stara idilična mjesta, tradicionalnih kuća sa slamnatim krovovima, ljeti su uvijek posebno živahna i ispunjena muzikom, kada u malim ulicama, koje otkrivaju najbolja vremena Danske kao pomorske zemlje, vlada sasvim posebno ozračje.

U početku je Fanø bio tek pješčani sprud, a danas je srce usred 42 otoka, posebno lijepih noćnih večeri i života na plaži.

I jesen, sa svojim zlaćanim bojama, oštre zimske oluje i blagi proljetni dani kada područjem obitavaju mnoge ptice, privlače posjetitelje. Plitke plaže nakon oluja su idealne za traženje jantara.

Stara, idilična mjesta mornara, Nordby i Sønderho, bila su dom nekadašnjoj velikoj brodskoj floti, a danas su odredišta za odmor posebnog doživljaja. Atrakcije poput festivala papirnatih zmajeva, glazbenog festivala, raznolik krajolik i mogućnosti za golfere, omogućuju zabavu i odraslima i djeci.

Upravo vile, kuće za odmor i apartmani ovog otoka, mogu pružiti uistinu zanimljiv odmor, ispunjen mnogim zanimljivim događajima.

Pregledajte NOVASOLovu ponudu vila, kuća i apartmana na Fanøu i rezervirajte svoj smještaj za odmor u Danskoj.