Otok Usedom - kuće za odmor

Usedom je otok koji dijele dvije države, Njemačka i Poljska. Nalazi se u Baltičkom moru. Najveći dio otoka pripada Njemačkoj. Rezervirajte još danas kuće za odmor na otoku i provedite idealan odmor na otoku Usedom sa obitelji i prijateljima. Na zapadnoj obali nalazi se velika laguna Achterwasser. Ovo je najsunčaniji dio Njemačke i tu posjetitelji uživaju doći. Najveće naselje na njemačkoj strani je Heringsdorf.

Ljubitelji prirode će ovdje uživati zbog prirode i krajolika, a mnoga područja su ovdje i zaštićena. 1999.godine cijeli otok zajedno sa vodama i nekim područjima kod gradova Lassan i Lubmin na kopnu proglašeni su parkom prirode.

Rezervirajte smještaj iz NOVASOL ponude i uživajte u ovom divnom otoku koji je jako značajan za Njemačku kao i za Poljsku jer sve više posjetitelja dolazi ovdje svake godine. Posjetite i poznatija mjesta na njemačkoj strani Karlshagen, Trassenheide, Zinnowitz, Zempin, Koserow, Kölpinsee, Ückeritz. Otok ima predivne pješčane plaže ali i šumovita i brdovita mjesta te jako zanimljivu arhitekturu.

Baltičko more

Baltičko more je plitko, poluzatvoreno, granično more Sjevernog Atlantika, koje je svoje ime dobilo prema području koje se proteže od Šćećina u Poljskoj do Revala u Finskom zaljevu. Pokriva površinu od oko 440.000 kvadratnih kilometara i postotak slanosti iznosi samo 1,5, a prosječna dubina iznosi 52 metra. Sjevernim morem je povezan kroz Öresund, Veliki pojas, Mali pojas, Kattegat, Skagerrak i Kiel kanalom. Rezervirajte jednu od predivnih kuća za odmor iz NOVASOL ponude i provedite savršen odmor u Njemačkoj!

germany

Popularne kuće za odmor u Otok Usedom

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Otok Usedom

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Otok Usedom

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Otok Usedom

Loading...