search

Tenerife - kuće i apartmani za odmor

Tenerife - najveći kanarski otok!

Tenerife su ujedno i jedno od najopularnijih turističkih odredišta iz skupine ovog otočja. Poznat po svojim dugim prekrasnim plažama, dobrim vremenskim prilikama te prekrasnim krajolikom, Tenerife je omiljeno odredište mnogih posjetitelja. Kao i ostali otoci u skupini Kanarskog otočja, Tenerife je vulkanskog podrijetla.Rezervirajte još danas svoj smještaj i provedite divno ljetno u Španjolskoj!

tenerife

Otokom dominira planina sa najvišim vrhom u Španjolskoj 3,718m nadmorske visine dok se prema jugu izmjenjuje raznovrsna vegetacija. Mnogobrojne pješačke staze pružaju nezaboravan pogled na obalu i Atlantik.

Pod zaštitom UNESCO-a na Tenerifima se nalazi Nacionalni park koji otkriva raznolikost flore i faune te pruža spektakularne vidikovce. Šarmantan otok sa brojnim destinacijama, prekrasnim pješčanim uvalama kao i vilama, kućama i apartmanima za odmor. Tenerife je otok koji osim što mnogobrojne goste oduševljava svojom ljepotom, nudi i bezbroj mogućnosti aktivnog odmora poput vodenih sportova, brdskog biciklizma, jahanja, golfa, letenja zmajem, planinarenja te mnogih drugih.

Otkrijte Tenerife i rezervirajte vilu, kuću ili apartman na ovom predivnom otoku!