search

Otok Rømø - vile, kuće i apartmani

Lijepi otok Rømø u Sjevernom moru u Danskoj raspolaže svime što biste mogli očekivati od danskog otočkog odredišta. Rømø nudi obilje prostora i čisti zrak. Ovo je oaza u jugozapadnom kutku Danske, daleko od svakodnevne vreve, koja je s kopnom povezana 9 km dugom branom i jedan je od pet frizijskih otoka koji se rasprostiru duž obale južnog Jutlanda.

Vile, kuće za odmor i apartmani na otoku Rømø

Rømø i Vadensko more

Otok u Vadenskom moru kojemu je prvi susjed uzburkano Sjeverno more je doista pravi raj za ljubitelje prirode. Ovdje je sve obilježeno udobnošću, odmaranjem i opuštanjem. To naravno vrijedi i za sve naše objekte na otoku Rømø.

Plima na Vadenskom moru i močvare pružaju iznimno zanimljivu prirodu. Istražite okolicu prilikom šetnje ili vožnje biciklom te posjetite ljupke gradiće kao što su Tønder, Ribe und Møgeltønder na zapadnoj obali danskog otoka.

Najdulja i najšira pješčana plaža u Europi

Rømø ima najdulje i najšire pješčane plaže u Europi: približno 12 kilometara duljine i do 3 kilometra širine. Tu ćete naći dovoljno prostra za kupanje, igranje, jedrenje i surfanje.

Zašto ne biste otišli u kupovinu u srce otoka Røma, u Lakolk, ili posjetili susjedne otoke Mandø i Sylt ili pak otišli na izlet u ribarski muzej Esbjerg, u Legoland® ili Sommerland Syd.

Tijekom cijele godine je Muljevito more jedno od važnijih odmorišta za ptice močvarice i selice. Tisuće posjetitelja svake godine dolaze na Rømø. Osobito poslijednjih godina povećala se ponuda aktivnosti i zanimljivosti za cijelu obitelj,a obiluje gotovo svim sadržajima koji su vam potrebni za aktivan odmor. I ovdje na Rømu su svi vjesni da podjetitelji imaju različite potrebe.

Zahvaljujući brani otoku se može lako i brzo pristupiti odnosno ponovno vratiti na kopno.

Želimo vam srdačnu dobrodošlicu na biseru Muljevitog mora!

Pregledajte NOVASOLovu ponudu vila, kuća i apartmana na otoku Rømø i rezervirajte svoj smještaj za odmor u Danskoj.