Portorož - vile, kuće i apartmani

Portorož, ili Portorose na talijanskom, urbano je naselje na sjevernoj obali Piranskog zaljeva i omiljeno je ljetovalište u Sloveniji. Ujedno se radi o jednom od najvažnijih lječilišnih regija Slovenije. Ovdje je talijanski uz slovenski drugi službeni jezik, a to je posljedica duge povijesti u kojoj je ovdje pretežno živjelo talijansko stanovništvo i sve je prožeto romanskim duhom. Portorož je novije naselje slovenske obalne regije, a praktički je spojen sa starim gradićem Piranom koji se nalazi na krajnjem zapadu poluotoka. U Portorožu ćete pronaći odličnu marinu i terme, a u blizini se nalaze Sečoveljska solana i mala međunarodna zračna luka. Najbliža veća zračna luka nalazi se u Trstu u susjednoj Italiji.

Portoroz där vi hyr ut semesterbostäder

Popularne kuće za odmor u Portorož

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Portorož

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Portorož

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Portorož

Loading...

Plaže u Portorožu

Centralna plaža Portorož

Doista velika plaža, centralna plaža Portorož, proteže se preko 25 tisuća četvornih metara i podijeljena je na travnati i pješčani dio. Kvaliteta mora je odlična, a na samoj plaži se nalaze čak četiri igrališta za odbojku na pijesku, zabavne sadržaje za djecu, sportove na vodi, dječji zabavni park na vodi, brojni lokali, slastičarnica i još toliko toga što će se pobrinuti za zabavu i opuštanje. Svake godine ova plaža dobije priznanje „Plavu zastavu“.

Plaža St. Bernardin

St. Bernardin je lijepa uvala s bogatim sredozemnim raslinjem dok koje vodi ulica puna odličnih trgovina. U blizini se nalazi hotelski i bazenski kompleks u sklopu kojeg možete posjetiti barove i restorane. Radi se o mirnoj plaži koja vam nudi raznovrsnu ponudu i sve što bi odraslo dijete u vama moglo poželjeti.

Plaža Meduza

Plaža Meduza je još jedna odlična, ekskluzivna plaža na kojoj možete ne samo unajmiti ležaljke nego uživati u miru. Tamo ćete pronaći i bar s odličnom ponudom jela, pića i sladoleda. I ova plaža redovito prima priznanja zbog održavanja visokog standarda ponude i kvalitete mora.

Plaža na rtu Seča

Rt Seča nalazi se južno od Marine u Portorožu. Dio plaže je sjenovit, a dio šljunčan i tamo će se vaši najmlađi lijepo zabavljati. Ovdje ćete sresti ljubitelje adrenalinskih sportova na vodi, osobito zmajare. Okušajte se i vi u nekom od vodenih sportova.

U Potrorožu vam neće nedostajati ponude aktivnosti. Ne nalazite često mjesta na moru koja imaju tako odličnu ponudu u toplicama sa svim wellness sadržajima za savršeno opuštanje. Sportski ribolov ovdje nije samo za odrasle, jer postoje škole i tečajevi ribolova i za djecu. Budući da ovo područje pripada kršu, pronaći ćete lijepe pješačke i biciklističke staze. Treba spomenuti osobitu gastronomiju ovog područja s tradicionalnim specijalitetima i vrhunskim vinima. Istražite zanimljivu okolicu punu maslinika i vinograda, a nakon toga se vratite u svoj lijepi apartman i kuću za odmor u Portorožu za odmor iz snova u Sloveniji.