Kranjska Gora - Apartmani i kuće za odmor

Kranjska Gora privlačno je planinsko odredište u svim godišnjim dobima koje pripada regiji Gorenjska. Zimi se ovdje zabavljaju i natječu alpski skijaši, a u obližnjoj Planici obaraju se rekordi u skijaškim skokovima. Volite li biciklizam i svježi zrak, ovdje ćete naći oboje i uživati na najvišem cestovnom prijelazu u Sloveniji. Kranjska Gora pravo je odredište za ljubitelje aktivnosti i sportova na otvorenom. Zašto ne izabrati neki apartman ili kuću za odmor u Kranjskoj Gori kao početnu točku za idealan odmor u planinama?

Smještaj Kranjska Gora

Brdski biciklizam, planinarenje i hodanje

Iako svi prvo pomisle na skijanje kada je riječ o Kranjskoj Gori, ovdje sunce sasvim toplo grije izvan zimskih mjeseci, i više nego dovoljno za vožnju biciklom, hodanje i planinarenje. Na raspolaganju su Vam brojne staze različitih stupnjeva težine. Tu su lagane rekreativne staze za pješačenje, one vrlo zahtjevne ture koje zahtijevaju odličnu psihofizičku spremu, ali i svi oni stupnjevi težine između njih. Biciklističke staze uopće ne zaostaju, a na raspolaganju vam je i biciklistički park. Što vam mi nudimo su kuće za odmor i apartmani – Kranjska Gora nudi sve ostalo.

Apartmani Kranjska Gora

Zimovanje Kranjska Gora

Nakon što rezervirate svoju kuću za odmor ili apartman, počnite planirati svoje zimske aktivnosti. Kada Gornjesavska dolina u čijem se srcu nalazi Kranjska Gora odjene svoj bijeli zimski plašt, možete očekivati sve moguće radosti na snijegu i ledu: noćni slalom pod reflektorima i ostale alpske varijante, skijaško trčanje, adrenalinske vratolomije u snježnom parku, penjanje po ledu, sanjkanje , hodanje na krpljama, zipline, klizanje pa i snježni biciklizam.

Smještaj Kranjska Gora

Ovdje vas očekuju lijepe alpske kuće za odmor i apartmani. Kranjska Gora sigurno će svima ponuditi više nego što očekuju. Zašto ne biste iz svog apartmana otišli u ribolovnu avanturu, okušali se u igranju golfa, odigrali partiju tenisa ili promatrali profesionalne sportaše u pripremama. Nakon što rezervirate svoj apartman ili kuću za odmor, možete očekivati i ponudu drugih aktivnosti, ali i dobre restorane, tradicionalne gostionice i planinske brvnare. Uvjereni smo da je odmor u Kranjskoj Gori upravo ono što tražite bilo ljeto ili zima.