Apartmani Flandrija

Flandrija ili Flamanska u Belgiji regija je poznata po svom burgundijskom ambijentu i impresivnoj povijesti. Belgija je dobila ime po keltskom plemenu Belgiju koje je tu živjelo prije nego su germanski Flamanci došli na područje. Ovdje ćete zateći zelenu prirodu, fantastične krajolike, iznimnu i jedinstvenu kulturu umjetnosti kroz povijest koju možete vidjeti na svakom koraku te živahne gradove i idilična sela. Radi se o sjevernom dijelu Belgije u kojem se pretežno govori flamanskim odnosno posebnim narječjem nizozemskog jezika, dok se na jugu zemlje pretežno govori francuskim. Sve to je odlično popraćeno ponudom zabavnih sadržaja i gurmanskih iskustava. Rezervirajte svoj apartman u Flandriji još danas i uvjerite se na svoje oči. Povedite svoju obitelj ili dragu osobu pa i četveronožnog člana obitelji, jer Flandrija nudi mnoštvo kuća za odmor koje u pravilu primaju dva psa.

Kuće za odmor Flandrija

Popularne kuće za odmor u Flandrija

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Flandrija

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Flandrija

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Flandrija

Loading...

Kuće za odmor Flandrija

Kuće za odmor su idealna polazišna točka za sve što možete otkriti na svom odmoru u Belgiji. Kuće su savršen izbor za sve koji žele odmor na kojem će se istovremeno osjećati kao kod kuće, a opet na odmoru svoji na svome. Jeste li znali da Flandrija nudi i kuće na splavi. Probudite se ne samo s pogledom na vodu već upravo na vodi. Lijepa se Flandrija sastoji od sljedećih pokrajina: Antwerpen, istočna Flandrija, zapadna Flandrija, Limburg i flamanski Brabant, a NOVASOL nudi kuće i apartmane u njima ili njihovoj blizini. U velikim gradovima kao što su Gent, Brugge i Antwerpen nalazi se nekoliko impozantnih crkava i različitih kulturnih znamenitosti. U Antwerpenu posjetite rodnu kuću svjetski poznatog slikara Rubensa te katedralu svetog Bava i katedralu Naše Gospe. Zvonici su poznata kulisa Flandrije pa razgledajte one poznate u Bruggeu i Gentu. Naravno, u blizini leži i Bruxelles koji ima vlastitu regiju. Gotovo da nema mjesta gdje ne možete uživati u ponudi wellnessa. Posjetite zabavne parkove koji su otvoreni veći dio godine, doku su vodeni parkovi na raspolaganju pretežno za toplijih mjeseci.

Plaže Flandrija

Flandrija – opuštanje i zabava

Flandrijska obala proteže se od malog mjesta Knokke-Heist na sjeveru pa sve do De Panne na jugu. Duž obale možete uživati u svim blagodatima koje jedna regija na moru može ponuditi. Nepregledne pješčane plaže na kojima možete uživati u svemu što vam treba i ne treba. Na flamanskoj obali se nalazi desetak poznatih obalnih mjesta, osim spomenutih isplati se posjetiti Ostend u kojem se nalazi pomorski muzej Mercator, Napoleonova utvrda, muzej Mu.ZEE te čudesna široka pješčana plaža. Sjevernije leže Blekenberge sa svojim secesijskim ulicama i poznatom drvenom kupališnom molu Belgium Pier i gradić De Haan gdje možete posjetiti poznatu četvrt Concessie pa čak i prošetati pješčanim dinama. Nieuwpoort se nalazi južnije, a osim zabavne plaže ima i lijepu srednjovjekovnu jezgru. Mogućnosti za zaljubljenike u vodu su neograničene. Sva obalna mjesta raspolažu uređenim plažama, šetalištima i lučicama. Pješčane plaže se protežu cijelim priobalnim pojasom, a presijecaju ih šetnice, buseni trave, tipični za obale Sjevernog mora, te ljupka mjesta idealna za miran odmor. U ljetnim, ali i proljetnim te jesenskim mjesecima sama su mjesta čista atrakcija te su omiljene destinacije ne samo za domaće već i mnogobrojne strane goste.

Flandrija vam može ponuditi odmor iz snova. Samo izaberite apartman ili kuću za odmor i rezervirajte još danas. Belgija će vam na odmoru ponuditi puno više od čokolade!

Apartmani Flandrija