Lanaken - kuće za odmor

Posjetite mjesto Lanaken smješteno u Belgiji, u pokrajini Limburg na samo desetak minuta od nizozemskog grada Maastricht. Mjesto odiše posebnim šarmom a 2008. je Ou-Rekem koji se tu nalazi proglašeno najljepšim manjim mjesto u Flandriji. Dvorci, povijesna baština, stare kamene kuće samo su neki od razloga zašto ga posjetiti.

Rezervirajte kuću za odmor iz NOVASOL ponude u Belgiji i upoznajte ovu regiju. Na dvadeset minuta vožnje nalazi se najstariji grad u Belgiji, Tongeren koji možete posjetiti dok ste ovdje na odmoru. Popnite se na uspon Kesseltse Kip sa kojeg se pruža predivan pogled. Pietersheim je impozantan dvorac kojeg možete posjetiti. Tu se nalazi i poznati restoran stoga možete večerati u posebnom ambijentu i kušati odlične belgijske specijalitete.

limburg

Popularne kuće za odmor u Lanaken

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Lanaken

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Lanaken

Loading...

Posjetite gradove i istražite regiju Limburg

Možete se zaputiti i do ostalih susjednih gradova: Hasselt, Genk i Lièe gdje ćete vidjeti mnoge znamenitosti i zanimljivosti. U Hasseltu se nalazi zatvoreno igralište, Plopsa Indoor gdje će vaši najmlađi uživati u zabavi i igri. U muzeju na otvorenom Bokrijk vaša obitelj može naučiti na zabavan i zanimljiv način kako je život u ovom dijelu Belgije izgledao u ranijim vremenima. Tu se nudi i aktivan sadržaj kao što je tzv.bicikliranje po vodi, posjet prirodnom rezervatu sa jezerima i predivnim biljkama. Pokrajina Limburg je poznata po brojnim rudnicima rude, a za one koje zanima više mogu posjetiti Rudarski muzej u Beringenu.

Rezervirajte smještaj iz NOVASOL ponude još danas i uživajte na odmoru u Belgiji!

LANAKEN