Pokrajina Luksemburg - vile i apartmani za odmor u Belgiji

Pokrajina Luksemburg smještena je u srcu belgijskih Ardena, gdje se možete opustiti u kućici ili apartmanu koje nudi NOVASOL. Belgijska pokrajina Luksemburg nudi brojne apartmane i kuće za odmor iz kojih možete uživati u panoramskim pogledima na prostrane krajolike i idilična sela. Također, gastronimija je vrlo razvijena i omiljena među porsjetiteljima ove pokrajine. Kušajte jedno od izvornih mesnih jela ili posebno pivo u nekoj od mnogih lokalnih pivovara.

Glavni grad pokrajine Luksemburg je Arlon, jedan od manjih gradova u Belgiji. Ovaj grad još nije previše poznat kao turističko odredište, ali zasigurno je vrijedan obilaska pa i duljeg posjeta. U ovom gradu ćete naći mnoge spomenike i ruševine iz rimskog doba. Tu se također održavaju brojni događaji vezani uz folklor. Uživajte u tipičnom piću Maitrank na nekoj od ljupkih terasa, nakon krepke šetnje lijepim ulicama gradića. Neposreno izvan grada također možete pronaći lijepe krajolike za pješačenje. Dolina Attert je lako dostupna od Arlona i sigurno bismo vam preporučili izlet u nju.

Iz svog doma za odmor u pokrajini Luksembura lako ćete doći do raznih zabavnih parkova za lijepa vremena. Posjetite Houtopiju u Houffalizeu, zatvorenom parku gdje djeca mogu naučiti puno o različitim temama iz svakodnevnog života. Na raspolaganju im je i vanjsko igralište. U Euro Space Centru u Transinneu možete se diviti svemirskoj postaji i iskušati svoje nastronavigacijske vještine na simulatorima vježbi za astronaute. U Barvaux-sur-Ourtheu naći ćete Labyrinthe, vrlo veliki i jedinstveni labirint s godišnjim promjenama tema i zabava, tako da možete doći svake godine i uvijek se iznova iznenaditi i zabaviti.

U pokrajini Luksemburg očekuju vas izvorna sela okružena prekrasnom prirodom. Posjetite selo Wéris, jedno od najljepših sela u cijeloj regiji. Ovdje ćete naći različite megalite (melhire i dolmene) i tipične drvene kuće. Rochehaut je vrlo lijepo selo s pogledom na dvije krasne doline. Također vrijedi posjetiti Torgny, najjužnije selo Belgije. Zahvaljujući mikroklimi i vinogradima, ovo selo je također poznato kao "belgijska Provansa".

Uživajte na svom odmoru u Belgiji u lijepoj pokrajini Luksemburg!

Pokrajina Luksemburg - vile i apartmani za odmor u Belgiji

Popularne kuće za odmor u Pokrajina Luksemburg

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Pokrajina Luksemburg

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Pokrajina Luksemburg

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Pokrajina Luksemburg

Loading...
Pokrajina Luksemburg - vile i apartmani za odmor u Belgiji
Pokrajina Luksemburg - vile i apartmani za odmor u Belgiji