Limburg u Belgiji - kuće za odmor

Limburg je poznat po gostoprimstvu, dugim biciklističkim i pješačkim stazama, netaknutoj prirodi  i predivnom Nacionalnom parku Hoge Kempen koji je i ujedno prvi nacionalni park u regiji Flandrija. U pokrajini Limburg možete pronaći nekoliko prekrasnih mjesta, kao što su Tongeren, Sint-Truiden, Lommel i naravno Hasselt, koji je ujedno i glavni grad pokrajine Limburg.

Semester med familjen i belgiska Limburg

Popularne kuće za odmor u Limburg u Belgiji

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Limburg u Belgiji

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Limburg u Belgiji

Loading...

Posjetite Hasselt i uživajte na odmoru u šarmantnom gradiću

Vaš odmor u pokrajini Limburg nije potpun bez posjeta šarmantnom gradu Hasselt. Započnite dan  jutarnjom kavom u jednom od atraktivnih kafića u centru grada, prošetajte starim dijelom gradom te  uživajte u tradicionalnom belgijskom pivu na trgu, Grote Markt s katedralom St. Quentin u pozadini. Noćni život u Hasseltu nudi brojne mogućnosti za zabavu. Hasselt nazivaju i "grad okusa" jer obiluje mnogobrojnim prekrasnim restoranima koji nude odličnu kuhinju.

Atrakcije oko Limburga

Od svoje NOVASOL kuće za odmor u Limburgu možete krenuti u istraživanje okolice gdje vas čekaju atrakcije za sve uzraste. U Hasseltu se nalazi zatvoreno igralište, Plopsa Indoor gdje će vaši najmlađi uživati u zabavi i igri. U muzeju na otvorenom Bokrijk vaša obitelj može naučiti na zabavan i zanimljiv način kako je život u Limburgu izgledao u ranijim vremenima. Tu se nudi i aktivan sadržaj kao što je tzv.bicikliranje po vodi, posjet prirodnom rezervatu sa jezerima i predivnim biljkama.  Limburg je poznat po brojnim rudnicima rude, a za one koje zanima više mogu posjetiti  Rudarski muzej u Beringenu.

Doživite prirodu ove pokrajine

Pokrajina Limburg nudi brojne mogućnosti izleta u prirodu, poziva na duge šetnje krajolikom. Posebitos ovoh mjesta jest Hoge Kempen Nacionalni park na istoku Limburga s lijepim pješačkim stazama i netaknutom prirodom. U atraktivnom gradu Lommel na sjeveru Limburga nalazi se Sahara. Kao što ime sugerira, ovo se područje sastoji uglavnom od pijeska. Tijekom izleta na ovom području vidjeti ćete i prekrasno jezero koje privlači poglede. U regiji Haspengouw u južnom dijelu Limburga možete posjetiti brojne prekrasne dvorce.

Rezervirajte vilu, kuću ili apartman iz NOVASOL ponude i uživajte na odmoru u Belgijii!