Sjeverna Holandija - vile, kuće i apartmani

Iako ponekad dolazi do miješanja pojmova, Nizozemska i Holandija nisu nazivi za ista područja. U Nizozemskoj postoji dvanaest provincija, a Sjeverna Holandija jedna je od njih. Cijela provincija je veliki poluotok kojemu se sa zapada nalazi Sjeverno more, sa sjevera Waddensko more, a istočno leži danas slatkovodno umjetno jezero IJsselmeer. Ne moramo naglašavati da je Amsterdam omiljeno odredište ove provincije. Pregledajte našu ponudu i potražite smještaj za svoj odmor iz snova u apartmanu ili kući za odmor u Sjevernoj Holandiji. Ovdje vas čeka zanimljiva priroda i jedinstvena kultura.

Holandia Północna

Popularne kuće za odmor u Sjeverna Holandija

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Sjeverna Holandija

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Sjeverna Holandija

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Sjeverna Holandija

Loading...

Više o području vašeg apartmana ili kuće za odmor u Sjevernoj Holandiji

Radi se o zanimljivom području jedinstvene kombinacije prirodnog i kultiviranog krajolika u Nizozemskoj. Ovdje imate priliku provesti odmor u idiličnim krajolicima s divovskim nasipima i kilometarskim pješčanim plažama Sjevernog mora. Ovdje vas očekuju prizori cvjetnih polja uz rubove pješčanih dina koje na jedinstven način rese ovaj dio Europe. Zar to ne zvuči kao lijepo mjesto za obiteljski odmor? Pričekajte samo da vidite neko od sela ove provincije. Pomislit ćete da ste zalutali u neku razglednicu. Sjeverna Holandija nudi mogućnost odmora u jednom od najveselijih i najdinamičniji gradova na svijetu, a s druge strane možete uživati u miru i tišini pitomih sela ili naselja uz plažu.

Apartmani i kuće za odmor na obali Sjevernog mora

Jeste li ikad poželjeli otići na odmor na kojem se jednostavno možete isključiti ili barem isključiti sve ono što vam stvara pozadinsku buku? Znamo da ste odgovorili potvrdno, a isto tako znamo da upravo takav odmor možete provesti u Sjevernoj Holandiji u Nizozemskoj. Pregledajte naši ponudu apartmana i kuća za odmor i rezervirajte svoj smještaj za odmor cijele obitelji na obali Sjevernog mora, uz Waddensko more ili čak obale jezera IJsselmeer, najvećeg nizozemskog jezera. Šećite satima ovim nepreglednim plažama, samo se odmorite ili pročitajte onu knjigu koja vam je na pameti već dulje vrijeme. I nemojte zabraviti na obiteljski odmor sa sobom povesti i svog četveronožnog člana obitelji. Ovdje ćete naći brojne parkove za ljubimce kao i plaže na kojima su ne samo dobrodošli, već postoje sadržaji za njih. Isto tako potražite kuće i apartmane za odmor s oznakom da je ljubimac dobrodošao. Ako se radi o obiteljskom odmoru, neka se cijela obitelj zabavi u Sjevernoj Holandiji!

Znamenitosti i zanimljivosti u Sjevernoj Holandiji

Ova provincija u Nizozemskoj nudi toliko zanimljivosti za sve ukuse i naraštaje da nam je jako žao što vam moramo reći da će vam odmor ovdje uvijek izgledati nekako prekratak. Sigurno morate posjetiti glavi grad provincije, Haarlem. Prošećite bogatom tržnicom na kojoj možete svakog dana pronaći svježu ribu i ostale lokalne namirnice koje ćete kasnije pripremiti u svom apartmanu ili kući za odmor. Posjetite muzej Adriaan koji se nalazi u vjetrenjači, jednom od prepoznatljivih nizozemskih simbola. Boravite li u Sjevernoj Holandiji s djecom preporučujemo izlet na najveće igralište u Europi Linnaeushof u Bennebroeku. U parku Sprookjeswonderland u Enkjuizenu čeka vas selo malih gnomova i prekrasan ukrasni vrt. Kombinirani zabavni park na otvorenom i u zatvorenom De Goudvis u svoj svojoj raskoši očekuje vas u St. Maartenszeeu.

Posjetite Amsterdam

Možda se sjedište nizozemske vlade nalazio u Hagu, ali Amsterdam je neupitno glavni grad Nizozemske iako je Haarlem glavni grad provincije u kojoj se nalazi i sam Amsterdam. Možda zvuči komplicirano no nije: želite li zabavu u gradu koji nije ogromna metropola, dođite u Amsterdam. Ne trebamo posebno naglašavati kolik je zabavan noćni život u Amsterdamu. Više se brinemo da stignete pogledati i posjetiti sve sadržaje koju su vam na raspolaganju tijekom dana. Ne znamo hoćete li stići na izlet brodom po kanalima koji prolaze pored svih važnih točaka u Amsterdamu; hoćete li stići vidjeti rodnu kuću Anne Frank; voštane figure u muzeju Madame Tussauds; a što sa slikama u muzeju Vincenta van Gogha ili Rijksmueumom u kom vaš čeka velika dvorana s Rembrandtovom Noćnom stražom? Potrudite li se i rezervirate li svoj apartman ili kuću za odmor u Nizozemskoj na vrijeme, vjerujemo da ćete uspjeti.