Gelderland - vile, kuće i apartmani

Nizozemski tulipani, sirevi, vjetrenjače, bicikli i glavni grad Amsterdam slike su koje se većini nas pojave kada netko spomene Nizozemsku. Vas bi mogle zanimati i lijepe kuće i apartmani za odmor koje nudimo u ovoj zanimljivoj zemlji na sjeveru. Bilo da dolazite zrakoplovom, vlakom ili automobilom, ovdje vam možemo ponuditi smještaj u apartmanu ili kući za odmor u kojem će se zabaviti cijela vaša obitelj. Zašto ne provesti romantičan odmor udvoje ili sa sobom povesti i četveronožnog člana svoje obitelji? Regija Gelderland nudi kuće i apartmane za odmor za svaki ukus. Gerlderland se nalazi u srcu Nizozemske, a tu ćete pronaći idealan smještaj upravo za svoj odmor: od jednostavnih i ukusnih apartmana do luksuznih vila u kojima se nalazi sve što ste uvijek htjeli imati na odmoru.

Geldria

Popularne kuće za odmor u Gelderland

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Gelderland

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Gelderland

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Gelderland

Loading...

Više o područjima koja okružuju vaš apartman ili kuću za odmor

Znači li odmor vama odmak ili čak bijeg od svakodnevnog stresa i užurbanosti, regija Gelderland pravo je mjesto za vas. Rezervirajte kuću ili apartman za odmor u ovoj regiji i očarat će vas beskrajni krajolici šuma, močvara, pa čak i promjene dina koje su tipične za ovo područje. Morali bismo istaknuti da je posjet većim gradovima Arnhemu i Apeldoornu vrijedan truda. Preporučili bismo vam da pogledate i manje gradove poput Zaltbommela i Culemborga koji su ograđeni i iznimno ljupki. Odlučite li se za proljetni odmor zasigurno biste morali doći i vidjeti procvale voćnjake u Bommelerwaardu i Betuweu. To ne znači da ostatak godine ne nudi lijepo okruženje. Ljubitelji aktivnog odmora ovdje mogu uživati u vožnji biciklom tijekom cijele godine. Rezervirajte svoju kuću za odmor ili apartman u Gelderlandu i otkrijte mjesta poput Diesburga, Witerswijka ili Berkellanda.

Zanimljivosti glavnog grada regije – Arnhem

Spomenuti grad Arnhem vrijedno je posjetiti. Radi se o regionalnom glavnom gradu u kojem se nalazi iznimno zanimljiv i bogat ratni muzej. Zaljubljenici u povijest Europe ovdje će sigurno pronaći nešto za svoju zbirku znanja. Ovo je područje tijekom Drugog svjetskog rata bilo turbulentno, a poznata je i bitka kod Arnhema koja je obilježila ovo područje velikim stradanjima. Nešto posebno je i Openluchtmuseum (muzej na otvorenom) u Arnhemu koji je okružen šumom. Svidjet će se vama i vašoj djeci, jer se radi o jedinstvenom i zanimljivom mjestu. Znamo da povijest, kultura i priroda nisu sve što tražite na odmoru. Kada se poželite odmoriti od prirodnih i kulturnih ljepota, posjetite trgovačke centre i butike, a onda se osladite u nekom finom restoranu prije nego se vratite u svoj apartman ili kuću za odmor.

Što još možete doživjeti u Gelderlandu?

Radi li se o obiteljskom odmoru, sigurno ćete i vi i vaši najmlađi biti oduševljeni safari parkom i zoološkim vrtom Burgers' Zoo u Arnhemu. To je idealno mjesto za cjelodnevni izlet sa svim sadržajima koje ćete poželjeti prije nego se navečer vratite u svoju kuću za odmor ili apartman. To je cijeli kompleks namijenjen dobrom raspoloženju i zanimljivim iskustvima. Ne vjerujete? Hoćete kad ugledate tropsku prašumu, džunglu, pustinju pa čak i ocean. Nešto čemu se možda niste nadali je još jedna zanimljivost: park majmuna primata Apelheul u Apeldoornu. Jest li znali da u Harderwijku postoji delfinarij? Toliko toga za posjetiti, a vi još niste rezervirali svoj smještaj u Gelderlandu. Ne čekajte više o pronađite savršen apartman ili kuću za odmor svoje obitelji u Gelderlandu u Nizozemskoj.