Flevoland - vile, kuće i apartmani

Zašto ne biste proveli svoj odmor u Nizozemskoj – zemlji sira, tulipana i bezbrojnih bicikala? Jedno od omiljenijih područja za odmor u Nizozemskoj upravo je Flevoland. Ovdje možete uživati na odmoru tijekom cijele godine, a jezero IJsselmeer vas poziva da ga provedete u jednom od suvremeno opremljenih apartmana ili kuća za odmor izravno na obali Sjevernog mora. Ovdje ste dobrodošli provesti odmor ne samo sa svojom obitelji već i s kućnim ljubimcem. Rezervirajte smještaj svojih snova i dođite u svoju kuću za odmor ili apartman u Flevolandu.

Flevoland czeka na Was!

Popularne kuće za odmor u Flevoland

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Flevoland

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Flevoland

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Flevoland

Loading...

Odmor u privatnom smještaju regije Flevoland

Rezervirate li kuću ili apartman za odmor u Flevolandu imate odličnu osnovu za početak savršenog odmora. Osim što se ova regija nalazi na lijepom jezeru IJsselmeer, ona je „nova zemlja velike povijesti“. Divovskim zahvatima na morskom dnu stvoreni su polderi na kojima je nastala sasvim nova pokrajina koja obuhvaća i idilične otoke Schokland i Urk. Prizor koji vas očekuje u Flevolandu su vjetrenjače, nasipi i crpke. Ovo je područje bilo namijenjeno poljodjelstvu i zato ćete ovdje vidjeti najljepša polja tulipana u Nizozemskoj. Zašto ne biste rezervirali kući ili apartman za odmor s pogledom na cvjetna polja za svoju obitelj? Nudimo vam odličan izbora kuća i apartmana za odmor na nizozemskim plažama.

Apartman ili kuća za odmor u Flevolandu znači odmor uz obalu

Ima li što ljepše od zasluženog obiteljskog odmora uz pješčanu plažu? Zamislite svoja bosa stopala kako prvi put dodiruju more dok lagano propadaju u fini pijesak u blizini vaše kuće za odmor ili apartmana na obali mora ili jezera. Nemojte propustiti promatrati plimu i oseku na ovim obalama Sjevernog mora, jer se doista radi o spektakularnom prizoru. Vi ste možda imali prilike vidjeti nešto slično, ali će izrazi lica vaše djece biti neprocjenjivi. Flevoland vam nudi puno više od romantičnog IJsselmeera. Njegove šume, jezera, zaštićena područja i sadržaji za zabavu i slobodno vrijeme nude vam iznimne mogućnosti za zabavu po izboru odlučite li se za odmor u apartmanu ili kući za odmor.

Zanimljivosti na odmoru u Flevolandu

Naravno da vam na odmoru u Nizozemskoj teško što može nedostajati pa tako ni zanimljivosti. U zabavnom parku Walibi Holland vaša će djeca provesti nezaboravne trenutne, vi ćete se vratiti u njihove godine, a dan će proći brzinom munje. Walabi je omiljen među Nizozemcima, ali i brojnim posjetiteljima iz cijelog svijeta. Žao nam je što vam moramo reći da će vam stvarno biti žao ne dovete li svoju obitelj u Walibi. Malo manje akcije, ali ništa manje zabave ponudite će vam tematski i zabavno park Kidz Village. Osim raznih tematskih sadržaja za najmlađe, tu su bazen i snježna dvorana – sve pod jednim krovom! Na sjeveru Flevolanda u Kraggenburgu nalazi se park za igru, zabavu i golf De Voorst. Zašto ne otići na partiju mini golfa jednog sunčanog jutra u Flevolandu? U blizini vaše kuće za odmor ili apartmana sigurno postoji nešto što jamči dobru zabavu za cijelu obitelj. Na sjeveru se također nalazi Schokland koji je na popisu UNESCO-ve svjetske kulturne baštine. Crkva u tom mjestu je vrijedna obilaska. Nemojte propustiti posjetiti područje istočno od Flevolanda, Greppelveld. Tamo se gnijezde bezbrojne ptičje vrste. Lelystad je glavni grad regije Flevoland. Moramo li naglašavati da tamo možete uživati ne samo u zabavnim sadržajima i kupovini, već i u zanimljivim kulturno-povijesnim zanimljivostima, poput rekonstrukcije broda Batavia iz 1628. stare nizozemske tvrtke VOC koji je potonuo na svom prvom putovanju čemu su uslijedili slavna pobuna i pokolj preživjelih. Rezervirajte svoj apartman ili kuću u Nizozemskoj i posjetite sve na odmoru u lijepom Flevolandu!