Limburg - vile, kuće i apartmani

Zašto ne biste svoj odmor proveli u Nizozemskoj? Možemo vam ponuditi apartmane i kuće za odmor u nizozemskoj provinciji Limburg. Ovdje ćete zateći i brojne njemačke i belgijske goste jer se regija nalazi na samom jugu zemlje na granici s objema državama. Rijeka Maas razdvaja povijesnu pokrajinu Limburg na nizozemski i belgijski dio, a granici is valonskim Liegeom. Obilazak grada Maastrichta preporučujemo svim posjetiteljima, jer je to pravo regionalno središte koje je od međunarodnog značaja. Pregledajte našu ponudu apartmana i kuća za odmor u Limburgu u rezervirajte smještaj za svoj odmor iz snova.

Ova se je provincija uvijek isticala svojom gastronomijom i gostoljubivošću. Sve kuće i apartmani za odmor koje nudimo nalaze se u blizini različitih lokala, od café barova do lijepih restorana s regionalnim specijalitetima. U svakom biste slučaju morali kušati neki od nizozemskih sireva, jer ćete ovdje pronaći više vrsta, ponegdje čak i sa suvremenom notom kroz neki dodatak i zanimljivu kombinaciju. U ovaj će se dio Nizozemske zaljubiti svi oni koji vole ravničarske krajeve i tu romantiku beskrajnog horizonta. Prema jugu Limburga počinju se pojavljivati brežuljci ravnica gotovo potpuno prelazi u brežuljke koji se nastavljaju u Belgiji. Ovo su krajolici koji su idealni za obiteljski odmor, jer se radi o ravničarskom kraju koji nikako nije dosadan, jer je raznolik. Idealan je za vožnju biciklom i šetnje. Zašto ne biste rezervirali apartman i kuću za odmor za svoju obitelj u Limburgu te išli na izlet biciklom svaki dan u novom smjeru?

Limburgia czeka na Was!

Popularne kuće za odmor u Limburg

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Limburg

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Limburg

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Limburg

Loading...

Što se nalazi u blizini vaše kuće ili apartmana za odmor u Limburgu

Budete li svoj odmor proveli u jednoj od kuća ili apartmana za odmor u našoj ponudi, zasigurno se nećete nalaziti daleko od jednog od brojnih parkova različitih vrsta. Nacionalni park De Meinweg u središnjem Limburgu nešto posebno. Proteže se na 1800 hektara, a nacionalnim parkom proglašen je 1995. Prošećite ovim divnim šumama i vratit će vas u vašu maštu, jer ćete vidjeti prizore koje ste zamišljali kao djeca dok su vam odrasli čitali bajke, a možda ugledate i neku od životinja.

Zanimljivosti u provinciji Limburg

Odlučite  li se za odmor u Limburgu u Nizozemskoj, neće vam nedostajati zanimljivosti i atrakcija za cijelu obitelj u blizini vašeg smještaja. Sve generacije ovdje će pronaći nešto za sebe. Dolazite li s djecom, ne smijete propustiti otići na cjelodnevni izlet u zabavni park De Valkenier u Valkenburgu. Sjevernije vas čeka nevjerojatni tematski park u gradiću Svenumu. Oni koji se ovamo dolaze opustiti i uživati te jednostavno otplutati od stresa, mogu to učiniti u toplicama Thermae 2000. Lijep izbor termalnih kupki, bazena i sauna. Radi se o lijepom kompleksu suvremene arhitekture koji je vrlo skladno uklopljen u brežuljke i zelenilo koje ga okružuje. Nakon što se pretvorite u nove ljude ili ponovno otkrijete tko ste bili, možete se vratiti u svoju lijepu i udobnu kuću za odmor ili apartman u Limburgu.

Grad koji ne smijete zaobići – Maastricht

Vjerujemo da nema među vama mnogih koji nisu čuli za takozvani Ugovor iz Maastrichta odnosno Ugovor o Europskoj uniji. To je grad u kojem je formalno rođena EU. No to nema veze s njegovom ljepotom i zanimljivošću. Rezervirate li apartman ili kuću za odmor u Limburgu, sigurno morate posjetiti glavni grad regije, jer se samo najpoznatiji gradovi Europe mogu mjeriti s kvalitetom sadržaja koje nudi na području kulture, povijesnih lokaliteta, zabave, gastronomije, a naravno i trgovine. Nešto što ne viđate svaki dan sigurno su podzemne komore, špilje i hodnici pod utvrdom Sint-Pietersberg. Volite li mirnu plovidbu, pođite na razgledavanje brodom rijekom Maas. Kada ispunite dan zabavom, možete ga mirno završiti u svojoj kući za odmor ili apartmanu u Limburgu u Nizozemskoj.