Sjeverni Brabant - vile, kuće i apartmani

Tražite li odmor u regiji idilične prirode, blizu pješčanih morskih obala i u divnoj zemlji u kojoj vam ne može ništa nedostajati? Vi biste svakako morali potražiti smještaj za sebe u našoj ponudi u Nizozemskoj. Možemo vam ponuditi apartmane i kuće za odmor koje će oduševiti vaši obitelj. Uvjerite se da ovamo možete dovesti i svog kućnog ljubimca, jer je i on dio obitelji. Nizozemska nisu samo tulipani, vjetrenjače i sir. Nudimo vam suvremene kuće i apartmane za odmor koji su prilagođeni upravo potrebama turista. U Sjevernom Brabantu naći ćete široku paletu ponude smještaja za svačiji ukus.

Brabancja Północna

Popularne kuće za odmor u Sjeverni Brabant

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Sjeverni Brabant

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Sjeverni Brabant

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Sjeverni Brabant

Loading...

Raznolika ponuda u provinciji Sjeverni Brabant

Sjeverni Brabant leži na jugu Nizozemske, a sjeveroistočno od Limburga i sjeverozapadno od Zeelanda. Nekoć je ovo bilo pusto i močvarno područje. No od te tužne slike nije ostalo baš mnogo, jer se poboljšanjem uvjeta u poljoprivredi i gospodarstvu puno toga promijenilo rijekom godina. Ono što se nije promijenilo jest gostoljubivost stanovnika i ljepota prirodnih krajolika u kojima ćete pronaći kuće i apartmane za odmor. Ono što mnoge oduševi u Sjevernom Brabantu upravo je arhitektura koju nazivaju brabantskom gotikom koja se upravo iz ove provincije širila tadašnjom nizozemskom Burgundijom, a svakako se radi o burgundskom utjecaju.

Za ljubitelje boravka na otvorenom, mirnog odmora i prirode, ovo je pravo mjesto za odmor. Rezervirate li kuću za odmor ili apartman u Sjevernom Brabantu u nemojte propistiti posjetiti nacionalni park De Biesbosch i njegove rijeke, otoke i rukavce. Sam park se može nazvati zelenim labirintom i spada među najomiljenija i najvrjednija prirodna blaga Nizozemske. Manja mjesta u blizini, Het Groene Woud i Maashorst, nude odlične kuće i apartmane za odmor. Dođite u Sjeverni Barbant!

Zabava i slobodno vrijeme u Sjevernom Brabantu

U blizini vašeg apartman aili kuće za odmor u sjevernom Brabantu nalaze se poviješću bogati gradovi poput lučkog grada Bergen op Zoom, grada-utvrde 's-Hertogenbosch, ili skraćeno „Den Bosch“, i grada vjetrenjača – Heusdena. Dolazite li provesti svoj odmor u Sjevernom Brabantu s obitelji, vaši će najmlađi zasigurno biti zadovoljni izletom u zabavni park Efteling i safari park Beekse Bergen. No odrasli se neće loše u njima provesti. Zašto ne biste iz udobnosti svog doma pregeldali našu ponudu i rezervirali svoj smještaj u Sjevernom Barbantu još danas?

Obvezno posjetiti glavni grad – Den Bosch

Puni naziv glavnog grada provincije Sjeverni Brabant u Nizozemskoj glasi 's-Hertogenbosch, ali ga svi zovu Den Bosch. Značenje punog naziva bilo bi „vojvodina šuma“ tako da nadimak u biti znači „šuma“. U njemu vas očekuju krasna gotička zdanja, lijepe trgovine i odlični restorani. Na glavnom trgu nalazi se Zmajev zdenac koji je zamišljen kao javni zdenac no nikad nije poslužio svojoj svrsi. Sada je najpoznatiji simbol Den Boscha. Iako je podignut u čast tragično preminulim mladim kćerima lokalnog plemenitaša, žitelji grada vole se šaliti da je to spomenik svim punicama, jer se ipak radi o zmaju.

Zastava provincije Sjeverni Brabant

Sjeverni Brabant ima još jednu zanimljivost koja je Hrvatima možda zanimljivija nego drugima. Zastava Sjevernog Brabanta iznimno nalikuje grbu Republike Hrvatske. Hrvatska šahovnica sastoji se od pet nizova po pet crvenih i bijelih polja, a zastava Sjevernog Brabanta sastoji se od četiri niza po šest istih takvih polja. Već na prvi pogled na lokalnu zastavu u Sjevernom Brabantu ćete se osjećati kao kod kuće. Ne čekajte i rezervirajte svoju kuću ili apartman za odmor u Sjevernom Brabantu u Nizozemskoj još danas.